Creveți și scoici în sos de cremă de usturoi

Creveți și scoici în sos de cremă de usturoi
Creveți și scoici în sos de cremă de usturoi este un pescatarian felul principal. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 26g de proteine, 32g de grăsime, și un total de 562 calorii. Pentru $ 3.61 pe portie, această rețetă acoperă 18% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 8. 27 de persoane au făcut această rețetă și ar face din nou. Un amestec de șobolani, creveți, frunze de pătrunjel și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a utiliza până ulei de măsline ar putea urma acest curs principal cu Sauteed banane, Granolan și iaurt Parfait ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 62%. Acest scor este solid. Încercați Creveți Cajun cu sos de cremă de parmezan cu usturoi, Creveți și Gnocchi cu sos de cremă de parmezan cu usturoi, și Creveți crocanți Panko cu smântână și sos de usturoi Chili pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Echipament Special: un filtru fin
Echipamente pe care le vei folosi
Cu Os, Pe Piele, Pulpe și Pulpe De PuiCu Os, Pe Piele, Pulpe și Pulpe De Pui
2
Într-o tigaie mare, încălziți 1/4 cană de ulei și gătiți usturoiul și șalotul până la translucid, aproximativ 2 minute. Degajează tigaia cu vinul și adaugă pătrunjelul, busuiocul și cimbrul și lasă lichidul să se reducă la jumătate. Folosind o strecurătoare fină, strecurați reducerea într-o cratiță curată și adăugați crema. La foc mic, lăsați sosul să se reducă la grosime medie. În tigaia Acum goală, adăugați 2 linguri de ulei de măsline, sote scoici, gătiți până la opac și îndepărtați-o într-un platou utilitar într-un loc cald. Apoi folosiți aceeași tigaie pentru a călca creveții doar până când sunt roz și scoateți-l pe platoul utilitar.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fripturi De Carne Din New YorkFripturi De Carne Din New York
Sticlă De Sos Dulce-acrișor, împărțitSticlă De Sos Dulce-acrișor, împărțit
1 Dovlecel Mic, Nedecojit și Tocat1 Dovlecel Mic, Nedecojit și Tocat
1/4 Cană De Grăsime De Porc1/4 Cană De Grăsime De Porc
2 Până La 3 Căni De Vin Roșu Sec2 Până La 3 Căni De Vin Roșu Sec
Usturoi Goya®Usturoi Goya®
2 Lingurițe De Pastă Thailandeză De Chili Roșu2 Lingurițe De Pastă Thailandeză De Chili Roșu
1 Ceapa Rosie, Cubulete Mici1 Ceapa Rosie, Cubulete Mici
Colorant Alimentar și Zahăr Colorat, OpționalColorant Alimentar și Zahăr Colorat, Opțional
1/2 Varză Creață Feliată Mărunt1/2 Varză Creață Feliată Mărunt
(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)
Subţire-Subţire-
Echipamente pe care le vei folosi
Orz Alb PerlatOrz Alb Perlat
Cu Os, Pe Piele, Pulpe și Pulpe De PuiCu Os, Pe Piele, Pulpe și Pulpe De Pui
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
3
Adăugați sosul de smântână în tigaie pentru a arunca pastele scurse sau orezul cu sosul de smântână și fructele de mare, rezervând câteva scoici și creveți pentru partea de sus.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sos De SmântânăSos De Smântână
1 Dovlecel Mic, Nedecojit și Tocat1 Dovlecel Mic, Nedecojit și Tocat
2 Lingurițe De Pastă Thailandeză De Chili Roșu2 Lingurițe De Pastă Thailandeză De Chili Roșu
Rețetă De PizzocheriRețetă De Pizzocheri
Mazăre Goya®Mazăre Goya®
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
4
Transferați într-un vas de servire și presărați brânză, ca garnitură. Aranjați creveții și scoicile deasupra și garnisiți cu crengute de busuioc.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Dovlecel Mic, Nedecojit și Tocat1 Dovlecel Mic, Nedecojit și Tocat
Tăiat în Cuburi De 2,5 CmTăiat în Cuburi De 2,5 Cm
2 Lingurițe De Pastă Thailandeză De Chili Roșu2 Lingurițe De Pastă Thailandeză De Chili Roșu
1 Ceapa Rosie, Cubulete Mici1 Ceapa Rosie, Cubulete Mici
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții8
Scor De Sănătate11
Revista