Creveți și scoici în sos de cremă de usturoi este un pescatarian felul principal. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 26g de proteine, 32g de grăsime, și un total de 562 calorii. Pentru $ 3.61 pe portie, această rețetă acoperă 18% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 8. 27 de persoane au făcut această rețetă și ar face din nou. Un amestec de șobolani, creveți, frunze de pătrunjel și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a utiliza până ulei de măsline ar putea urma acest curs principal cu Sauteed banane, Granolan și iaurt Parfait ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 62%. Acest scor este solid. Încercați Creveți Cajun cu sos de cremă de parmezan cu usturoi, Creveți și Gnocchi cu sos de cremă de parmezan cu usturoi, și Creveți crocanți Panko cu smântână și sos de usturoi Chili pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Echipament Special: un filtru fin
Echipamente pe care le vei folosi
Cu Os, Pe Piele, Pulpe și Pulpe De Pui
2
Într-o tigaie mare, încălziți 1/4 cană de ulei și gătiți usturoiul și șalotul până la translucid, aproximativ 2 minute. Degajează tigaia cu vinul și adaugă pătrunjelul, busuiocul și cimbrul și lasă lichidul să se reducă la jumătate. Folosind o strecurătoare fină, strecurați reducerea într-o cratiță curată și adăugați crema. La foc mic, lăsați sosul să se reducă la grosime medie. În tigaia Acum goală, adăugați 2 linguri de ulei de măsline, sote scoici, gătiți până la opac și îndepărtați-o într-un platou utilitar într-un loc cald. Apoi folosiți aceeași tigaie pentru a călca creveții doar până când sunt roz și scoateți-l pe platoul utilitar.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Linguri De Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coaja (opțional)
Măruntaie și Os De Gât De Curcan
1 Dovlecel Mic, Nedecojit și Tocat
1/4 Cană De Grăsime De Porc
Frișcă Suplimentară Groasă
1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil
2 Lingurițe De Pastă Thailandeză De Chili Roșu
1 Ceapa Rosie, Cubulete Mici
Napolitane Miniaturale Cu Vanilie
1/2 Varză Creață Feliată Mărunt
(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Echipamente pe care le vei folosi
20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă
Cu Os, Pe Piele, Pulpe și Pulpe De Pui
Creveți Sotați, Decojiți
3
Adăugați sosul de smântână în tigaie pentru a arunca pastele scurse sau orezul cu sosul de smântână și fructele de mare, rezervând câteva scoici și creveți pentru partea de sus.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sos De Smântână
1 Dovlecel Mic, Nedecojit și Tocat
2 Lingurițe De Pastă Thailandeză De Chili Roșu
Sugestie De Servire: Serviți Peste Paste Fierte
Fiecare Sare De Telina, Sare De Ceapa, Condimente De Pasare, Praf De Usturoi, Boia De Ardei Si Piper
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, Decojiți
4
Transferați într-un vas de servire și presărați brânză, ca garnitură. Aranjați creveții și scoicile deasupra și garnisiți cu crengute de busuioc.
Pinot Grigio, Riesling și Sauvignon Blanc sunt alegeri excelente pentru creveți. Aceste vinuri albe clare funcționează bine cu creveții pregătiți într-o varietate de moduri, indiferent dacă sunt la grătar, prăjiți sau în sos de usturoi. Un vin pe care îl puteți încerca este Zind-Humbrecht Calcaire Pinot Gris. Are 4,7 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 46 de dolari.