Creveți și scoici în sos de cremă de usturoi

Creveți și scoici în sos de cremă de usturoi este un pescatarian felul principal. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 26g de proteine, 32g de grăsime, și un total de 562 calorii. Pentru $ 3.61 pe portie, această rețetă acoperă 18% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 8. 27 de persoane au făcut această rețetă și ar face din nou. Un amestec de șobolani, creveți, frunze de pătrunjel și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a utiliza până ulei de măsline ar putea urma acest curs principal cu Sauteed banane, Granolan și iaurt Parfait ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 62%. Acest scor este solid. Încercați Creveți Cajun cu sos de cremă de parmezan cu usturoi, Creveți și Gnocchi cu sos de cremă de parmezan cu usturoi, și Creveți crocanți Panko cu smântână și sos de usturoi Chili pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Echipament Special: un filtru fin
Într-o tigaie mare, încălziți 1/4 cană de ulei și gătiți usturoiul și șalotul până la translucid, aproximativ 2 minute. Degajează tigaia cu vinul și adaugă pătrunjelul, busuiocul și cimbrul și lasă lichidul să se reducă la jumătate. Folosind o strecurătoare fină, strecurați reducerea într-o cratiță curată și adăugați crema. La foc mic, lăsați sosul să se reducă la grosime medie. În tigaia Acum goală, adăugați 2 linguri de ulei de măsline, sote scoici, gătiți până la opac și îndepărtați-o într-un platou utilitar într-un loc cald. Apoi folosiți aceeași tigaie pentru a călca creveții doar până când sunt roz și scoateți-l pe platoul utilitar.
Adăugați sosul de smântână în tigaie pentru a arunca pastele scurse sau orezul cu sosul de smântână și fructele de mare, rezervând câteva scoici și creveți pentru partea de sus.
Transferați într-un vas de servire și presărați brânză, ca garnitură. Aranjați creveții și scoicile deasupra și garnisiți cu crengute de busuioc.
Vin recomandat: Pinot Grigio, Riesling, Sauvignon Blanc
Pinot Grigio, Riesling și Sauvignon Blanc sunt alegeri excelente pentru creveți. Aceste vinuri albe clare funcționează bine cu creveții pregătiți într-o varietate de moduri, indiferent dacă sunt la grătar, prăjiți sau în sos de usturoi. Un vin pe care îl puteți încerca este Zind-Humbrecht Calcaire Pinot Gris. Are 4,7 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 46 de dolari.
![Zind-Humbrecht Calcaire Pinot Gris]()
Zind-Humbrecht Calcaire Pinot Gris
Culoare galben strălucitor / auriu, destul de luminos. Superb nas prăjit fumuriu, tipic pentru acest strugure pe calcar din Alsacia (fără stejar nou în vinurile noastre, doar contact total de drojdie foarte lung). Unele arome reductive ușoare care se potrivesc de fapt stilului Pinot-Gris uscat. Palatul este bogat și cremos, cu o textură catifelată, dar complet uscat. Este un vin ușor de băut acum, deoarece nu există o greutate inutilă. Finisajul este frumos și rotund, dar complet uscat. Amestecul complex de calcar aduce un echilibru acid mare și o anumită greutate. Ar trebui să se dezvolte foarte bine în următorii câțiva ani.