Creveți și legume murate

Creveți și legume murate
Creveții și legumele murate ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă servește 12. Pentru $3.72 pe portie, această rețetă acoperă 20% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 25g de proteine, 7g de grăsime, și un total de 217 calorii. 2 persoane au făcut această rețetă și ar face-o din nou. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, fără lactate și pescatarian dieta. Un amestec de ceapă jumbo, cum ar fi vidalia, oțet de vin alb, pătrunjel cu frunze plate și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Este adus la tine de Epicurious. Cu o lingură scor de 56%, acest fel de mâncare este destul de bun. Încercați Creveți și legume murate, Creveți și legume murate, și Fotografii de supă Bloody Mary cu creveți și legume murate pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Radeți fin 3 linguri de coajă de lămâie folosind găuri mici ale unei răzătoare de cutie, apoi stoarceți 3/4 cană de suc din lămâi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Coaja De LămâieCoaja De Lămâie
LămâieLămâie
SucSuc
Echipamente pe care le vei folosi
Cutie RăzătoareCutie Răzătoare
2
Transferați coaja și sucul într-un castron mare și adăugați oțet, ulei, zahăr, fulgi de ardei roșu, 2 linguri sare kosher, 2 linguri condimente de murat, 1 lingură semințe de fenicul și două treimi de usturoi, amestecând până se combină bine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Condimente De DecapareCondimente De Decapare
Semințe De FeniculSemințe De Fenicul
Sare KosherSare Kosher
OțetOțet
UsturoiUsturoi
PiperPiper
SucSuc
ZahărZahăr
Ulei De GătitUlei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
BatetiBateti
BolBol
1
Aduceți o oală de apă de 6 până la 8 litri la fierbere cu restul de 2 linguri de sare kosher, 2 linguri de condimente de murat, 1 lingură de semințe de fenicul, restul de o treime de usturoi și frunze de dafin.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Condimente De DecapareCondimente De Decapare
Semințe De FeniculSemințe De Fenicul
Sare KosherSare Kosher
Frunze De DafinFrunze De Dafin
UsturoiUsturoi
ApăApă
Echipamente pe care le vei folosi
1 șalotă Mică, Tăiată Subțire în Semiluni1 șalotă Mică, Tăiată Subțire în Semiluni
2
Între timp, sfertul de fenicul bulb pe lungime și se taie transversal în felii groase de 1/4 inch.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bulb De FeniculBulb De Fenicul
3
Adăugați fenicul feliat în apă clocotită și gătiți, amestecând ocazional, 3 minute, apoi transferați cu o lingură pliată în marinată. Întoarceți apa la fierbere, apoi adăugați țelină și gătiți, amestecând ocazional, 1 minut.
Ingrediente de care veți avea nevoie
MarinadaMarinada
țelinățelină
FeniculFenicul
ApăApă
Echipamente pe care le vei folosi
Lingura Cu FanteLingura Cu Fante
4
Transferați țelina cu o lingură cu fante în marinată. Întoarceți apa la fierbere, apoi adăugați ceapa și gătiți, amestecând ocazional, 2 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
MarinadaMarinada
țelinățelină
CeapăCeapă
ApăApă
Echipamente pe care le vei folosi
Lingura Cu FanteLingura Cu Fante
5
Transferați ceapa cu o lingură pliată în marinată. Puneți apa la fiert și gătiți creveții, amestecând ocazional, până când sunt fierte (nu mai sunt translucide în interior), aproximativ 1 1/2 minute, apoi transferați cu o lingură cu fante în marinată. Se amestecă creveții și legumele până se acoperă bine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
LegumeLegume
MarinadaMarinada
CrevețiCreveți
CeapăCeapă
ApăApă
Echipamente pe care le vei folosi
Lingura Cu FanteLingura Cu Fante
6
Când creveții și legumele s-au răcit la temperatura camerei, transferați într-un recipient mare etanș și marinați, răciți, amestecând o dată sau de două ori, până când creveții sunt murați și aromele s-au dezvoltat, cel puțin 8 ore. Se condimentează cu sare și piper și se transferă creveții și legumele într-un platou cu o lingură cu fante și se stropesc creveții cu o parte din marinată. Se amestecă pătrunjelul chiar înainte de servire.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și PiperSare și Piper
LegumeLegume
MarinadaMarinada
PătrunjelPătrunjel
CrevețiCreveți
Echipamente pe care le vei folosi
Lingura Cu FanteLingura Cu Fante
1
Creveții și legumele pot fi marinate până la 2 zile.
Ingrediente de care veți avea nevoie
LegumeLegume
CrevețiCreveți

Vin recomandat: Pinot Grigio, Riesling, Sauvignon Blanc

Pinot Grigio, Riesling și Sauvignon Blanc sunt alegeri excelente pentru creveți. Aceste vinuri albe crocante funcționează bine cu creveții pregătiți într-o varietate de moduri, indiferent dacă sunt la grătar, prăjiți sau în sos de usturoi. Thrive Pinot Grigio cu un rating de 4,5 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 15 dolari pe sticlă.
Thrive Pinot Grigio
Thrive Pinot Grigio
DificultateExpert
Gata În25 hrs
Porții12
Scor De Sănătate14
Revista