Crespella la cuptor cu sos Nutella
Nevoie de o garnitură vegetariană? Crespella de cuptor cu sos Nutella ar putea fi o super rețetă de încercat. Această rețetă servește 6 și costă 1,87 USD pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 8g de proteine, 15g de grăsime, și un total de 395 calorii. Dacă aveți unt, garnitură: cofetari zahăr, acompaniament: căpșuni și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. Această rețetă de la Epicurious are 1 fani. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 40 minute. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 41%, care este solid. Încercați Crespella la cuptor cu sos Nutella, Sos De Fudge Fierbinte Espresso Nutellan, și Vafe De Banane Cu Sos Nutella pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Puneți o tigaie grea rezistentă la cuptor de 12 inci în mijlocul cuptorului și preîncălziți cuptorul la 450 F.
Bateți împreună făina, ouăle, zahărul, vanilia, sarea și 1 1/2 căni de lapte într-un castron.
Se adaugă untul în tigaie și se încălzește la cuptor până devine auriu, aproximativ 1 minut.
Se toarnă aluatul în tigaie și se coace până se umflă, se fixează și se rumenesc, 20 până la 25 de minute.
Între timp, amestecați împreună Nutella și restul de 3 linguri de lapte până se omogenizează. Sos subțire cu lapte suplimentar, dacă este necesar.
Se răcește clătite în tigaie pe un raft 5 minute (se va scufunda). Praf cu zahăr cofetari și stropiți cu sos.
Se servește cu fructe de pădure.