Crepe umplute cu porumb și brânză cu cremă Poblano

Crepe umplute cu porumb și brânză cu cremă Poblano
Reteta de porumb și clătite umplute cu brânză cu cremă Poblano este gata în aproximativ 37 de minute și este cu siguranță un spectaculos vegetarian opțiune pentru iubitorii de mâncare mediteraneană. Această rețetă servește 8 și costă 1,54 USD pe porție. Această masă de dimineață are 426 calorii, 13g de proteine, și 35g de grăsime per portie. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face din nou. Mergeți la magazin și ridicați unt, lapte, cilantro și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 33%. Acest scor nu este atât de extraordinar. Încercați Flori De Squash Umplute Cu Brânză De Capră, Porumb Și Ardei Poblano, Crepe de grâu integral umplute cu brânză cremă de miere și banane, și Ardei Iute Poblano Umpluți Cu Porumb pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Urmăriți cum să faceți această rețetă.
2
Ungeți un vas de copt din sticlă de 13 pe 9 pe 2 inci cu unt. Pune deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Căni De Nuci Pecan Tocate, Opțional2 Căni De Nuci Pecan Tocate, Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
Ardei Gras Rosu, Taiat In TreimiArdei Gras Rosu, Taiat In Treimi
1
Puneți toate ingredientele într-un blender și procesați până se omogenizează.
Echipamente pe care le vei folosi
42 Lemn Dulce Snur Roșu42 Lemn Dulce Snur Roșu
2
Lăsați aluatul să stea timp de 30 de minute pentru a permite ca bulele să se așeze.
3
Preîncălziți cuptorul la 350 de grade F.
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
4
Pentru sos: topiți 2 linguri de unt în tigaie mare grea la foc mediu-mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Căni De Nuci Pecan Tocate, Opțional2 Căni De Nuci Pecan Tocate, Opțional
Măruntaie și Os De Gât De CurcanMăruntaie și Os De Gât De Curcan
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
5
Adăugați ceapa și gătiți până la translucid, aproximativ 4 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru ServireTortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
6
Adăugați chiles poblano și gătiți timp de 1 minut pentru a amesteca aromele.
Ingrediente de care veți avea nevoie
12 Până La 15 Roșii De Pădure, Spălate, Fără Coji De Hârtie12 Până La 15 Roșii De Pădure, Spălate, Fără Coji De Hârtie
7
Adăugați smântâna grea și aduceți la fierbere. Reduceți focul la mediu și fierbeți până se reduce și straturile de cremă din spate ale lingurii, aproximativ 6 minute. Se răcește ușor amestecul, apoi se transferă în blender și se prelucrează până se omogenizează. Condimentează sosul poblano cu sare și piper, după gust. Întoarceți sosul în aceeași tigaie și păstrați-l cald la foc mic până când este gata de servit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
12 Felii Subțiri De șuncă Complet Fiartă (aproximativ12 Felii Subțiri De șuncă Complet Fiartă (aproximativ
Napolitane Miniaturale Cu VanilieNapolitane Miniaturale Cu Vanilie
12 Până La 15 Roșii De Pădure, Spălate, Fără Coji De Hârtie12 Până La 15 Roșii De Pădure, Spălate, Fără Coji De Hârtie
Măruntaie și Os De Gât De CurcanMăruntaie și Os De Gât De Curcan
Echipamente pe care le vei folosi
42 Lemn Dulce Snur Roșu42 Lemn Dulce Snur Roșu
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
8
Încălziți o tigaie antiaderentă cu diametrul de 10 inci la foc mediu-mare.
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
9
Ungeți tigaia cu ulei (sau pulverizați cu spray de gătit antiaderent).
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Vârf De Cuțit Fulgi De Legume Mixte Sau După Gust1 Vârf De Cuțit Fulgi De Legume Mixte Sau După Gust
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru ServireTortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
10
Adăugați puțină 1/4 cană de aluat în tigaie; înclinați-vă pentru a acoperi fundul tigaiei cu un strat uniform de aluat. Gătiti aproximativ 30 până la 45 de secunde până când sunt aurii pe fund, reglând căldura, după cum este necesar, pentru a preveni arderea, folosind o spatulă, întoarceți crepul și gătiți timp de 30 de secunde.
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt
11
Transferați pe o farfurie. Repetați cu aluatul rămas.
12
Umpleți fiecare crep cu 1/4 cană de brânză rasă și transferați-le în vasul de susținere pregătit, montându-le perfect în vas. Acoperiți tigaia cu folie și coaceți până se topește brânza, aproximativ 15 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4-1/2 Căni De Brânză Cheddar Rasă4-1/2 Căni De Brânză Cheddar Rasă
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
Creveți SotațiCreveți Sotați
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
13
Pentru a servi: aranjați crepele pe un platou și puneți sosul deasupra.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CrepeCrepe
Măruntaie și Os De Gât De CurcanMăruntaie și Os De Gât De Curcan
14
Garnisiți cu sâmburi de porumb, cremă mexicană și cilantro tocat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Brânză Oaxacan, Separată în Fire Subțiri (poate înlocui Mozzarella)Brânză Oaxacan, Separată în Fire Subțiri (poate înlocui Mozzarella)
Boabe De PorumbBoabe De Porumb
1 1/2 Uncii De Tequila Blanco 100%1 1/2 Uncii De Tequila Blanco 100%
DificultateGreu
Gata În37 m.
Porții8
Scor De Sănătate4
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista