Crepe Cremoase Poblano
Crepes cremos Poblano ar putea fi doar masa de dimineață pe care o căutați. O porție conține 363 calorii, 13g de proteine, și 9g de grăsime. Această rețetă servește 4. Pentru $3.21 pe portie, această rețetă acoperă 19% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Dacă aveți la îndemână ardei iute poblano, lapte, roșii și alte câteva ingrediente, îl puteți face. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Nu multor oameni le-a plăcut foarte mult acest fel de mâncare mediteraneană. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Este adus la tine de retetele mele. În general, această rețetă câștigă o scor spoonacular solid de 51%. Încercați Clătite Poblano, Crepe de ciuperci cu sos Poblano Chile, și Clătite umplute cu porumb și brânză cu cremă Poblano pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Așezați ardeii iute pe o foaie de copt căptușită cu folie; se fierbe 10 minute sau până se înnegrește, întorcându-se ocazional.
Așezați într-o pungă de plastic cu fermoar și sigilați.
Lăsați să stea 15 minute. Cojiți ardeii iute; tăiați pe jumătate pe lungime. Aruncați semințele și membranele; se toacă ardeii iute și se lasă deoparte.
Aduceți apa, usturoiul feliat subțire și frunzele de dafin la fiert într-o cratiță; adăugați pui. Reduceți căldura; fierbeți 20 de minute sau până când puiul este gata.
Scoateți puiul; rece. Se strecoară bulionul printr-o strecurătoare într-un castron; aruncați solidele. Rezervați 1 cană bulion. Tăiați puiul cu 2 furculițe.
Preîncălziți cuptorul la 42
Combinați făina și sarea într-un castron; adăugați treptat lapte în amestecul de făină, amestecând constant cu un bici. Topiți untul într-o cratiță medie la foc mediu; adăugați oregano, chimen și usturoi tocat și sot1 minut.
Adăugați amestecul de făină și rezervați 1 cană de bulion și gătiți până se îngroașă (aproximativ 4 minute), amestecând constant cu un bici.
Scoateți 1 cană de sos; pus deoparte.
Adăugați 1/2 cană de ardei iute și porumb în sosul rămas în tigaie; gatiti 2 minute la foc mediu-mic.
Se ia de pe foc; se amestecă brânza.
Combinați puiul, sosul rezervat de 1 cană și restul de 1/2 cană de ardei iute într-un castron.
Lingură aproximativ 1/4 cană amestec de pui în centrul fiecărei crepe; rulati.
Așezați crepele, cu cusătura în jos, într-un vas de copt de 13 x 9 inci acoperit cu spray de gătit și puneți sosul de brânză peste crepuri.
Coaceți la 425 timp de 15 minute sau până la bule.
Notă: două cutii (5 uncii) de ardei iute verzi, scurse și tocate pot fi înlocuite cu ardei iute poblano.
Vin recomandat: Cremă Sherry, Bordeaux, Firimituri De Biscuiți Graham Cu Ciocolată (aproximativ 14 Biscuiți întregi), Moscato Dasti, Port, Burgundia Albă
Sherry cremă, Bordeaux și șampanie sunt alegeri excelente pentru clătite. O regulă obișnuită de asociere a vinului este să vă asigurați că vinul dvs. este mai dulce decât mâncarea. Deserturile Delicate se potrivesc bine cu Moscato d ' Asti, deserturile cu nuci cu sherry cremă, iar deserturile cu caramel sau ciocolată se potrivesc bine cu portul. NV Johnson Estate Cream Sherry cu un rating de 5 stele din 5 pare un meci bun. Costă aproximativ 19 dolari pe sticlă.
![NV Johnson Estate Cream Sherry]()
NV Johnson Estate Cream Sherry
Foarte aromat cu note de alune, vanilie și o notă de stejar urmată de stafide dulci și o notă de drojdie. Finisaj curat de durată. Bine acum, dar îi va răsplăti pe cei care îi permit să îmbătrânească"". O băutură pre-prandială preferată. Luați în considerare cu nuci înainte de cină ca aperitiv sau după cină cu desert, în special bomboane de ciocolată și deserturi pe bază de fructe. De asemenea, minunat în după-amiezile reci, servit cu biscotti pentru a se înmuia în ""stil Italian"". "