Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de garnituri, așa că încercați legumele marinate Creole. Această rețetă fără gluten, primară și întreagă 30 servește 8 și costă $1.27 pe portie. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 4G de proteine, 5g de grăsime, și un total de 106 calorii. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Acesta este adus la tine de retetele mele. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Dacă aveți inimi de anghinare, morcovi, roșii cherry și alte câteva ingrediente la îndemână, o puteți face. În general, această rețetă câștigă un scor spoonacular uimitor de 86%. Rețete similare includ Creole-roșii marinate, Creole Marinat La Gratar Snapper Roșu, și Pui Și Legume Creole.
Instrucțiuni
1
Gatiti broccoli si morcovul in apa clocotita pentru a acoperi 5 minute; se scurge. Plonjați în apă cu gheață pentru a opri procesul de gătire; scurgere.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)
1 Cada (8 Uncii) PHILADELPHIA® Arpagic și Ceapă Tartinată Cu Brânză
Grăsime De Porc înapoi
2
Combinați amestecul de broccoli, ciupercile și următoarele 3 ingrediente într-un castron mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
8 Felii De Salam De Genova, Tocate
1 Cada (8 Uncii) PHILADELPHIA® Arpagic și Ceapă Tartinată Cu Brânză
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
3
Adăugați pansament creol, aruncând pentru a acoperi. Acoperiți și răciți 2 ore
4
* Am folosit legume cu calorii foarte scăzute în această rețetă; majoritatea caloriilor provin din uleiul pansamentului. Un pic mai mult de 7 grame de grăsime pe porție este tipul sănătos monosaturat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pui întreg Cumpărat Din Magazin (aproximativ 2 Lire Sterline)