Creme Anglaise Inghetata

Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de desert, așa că încercați înghețată Creme Anglaise. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten și vegetariană are 115 calorii, 3G de proteine, și 4G de grăsime pe porție. Această rețetă servește 8 și costă 43 de cenți pe porție. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. 10 persoane au făcut această rețetă și ar face-o din nou. Un amestec de extract de vanillan, semințe de fasole de vanilie, gălbenușuri de ou și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 15 minute. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Vara. În general, această rețetă câștigă o nu este atât de uimitor scor spoonacular de 24%. Dacă vă place această rețetă, s-ar putea să vă placă și rețete precum Mere Granny Smith și budincă de pâine cu ghimbir cu cremă de fasole de vanilie Anglaise și cremă Fraiche frisca, Tahitian Cr Cca Anglaise: Sos Cremă Cremă, și Crincormme Anglaise.
Instrucțiuni
Bateți gălbenușurile de ou și zahărul în vasul unui mixer electric prevăzut cu accesoriul cu palete la viteză medie-mare timp de 3 minute, sau până când este foarte gros. Reduceți la viteză mică și adăugați amidonul de porumb.
Cu mixerul încă la foc mic, turnați încet laptele fierbinte în ouă.
Se toarnă amestecul de cremă într-o cratiță și se gătește la foc mic, amestecând continuu cu o lingură de lemn, până se îngroașă. Crema va acoperi lingura ca smântâna grea. Nu-l gătiți peste 180 de grade sau ouăle se vor amesteca!
Se toarnă sosul printr-o strecurătoare fină, se adaugă extractul de vanilie, coniacul și semințele de vanilie, dacă se utilizează. Congelați amestecul într-un congelator de înghețată conform instrucțiunilor producătorului.
Transferați într-un recipient de plastic și păstrați-l în congelator până când este gata de servire.