Crincormme brincormull tartlets ar putea fi doar hor d ' oeuvre pe care îl căutați. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 9g de proteine, 57G de grăsime, și un total de 804 calorii. Pentru $2.36 pe portie, această rețetă acoperă 13% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 4. 223 de persoane au considerat că această rețetă este aromată și satisfăcătoare. Această rețetă de la BBC Good Food necesită gălbenuș de ou, zahăr tos, cremă dublă de carton și coajă de portocală. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 20 de minute. Este o opțiune bună dacă urmați un lacto ovo vegetarian dieta. În general, această rețetă câștigă o scor spoonacular solid de 46%. Cremă de ciocolată albă Brulee cu căpșuni {Creme Brulee Kit Giveaway}, Creme Caramel, Creme Brulee, Pots de Creme, și Crema De Zahar Ars sunt foarte asemănătoare cu această rețetă.
Instrucțiuni
1
Puneți făina, un vârf de sare și untul într-un robot de bucătărie și pulsați până seamănă cu firimituri fine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Căni De Nuci Pecan Tocate, Opțional
Bomboane De Porumb, Covrigei Suplimentari și Fursecuri Ovale Tip Sandwich Cu Ciocolată, Umplute Cu Cremă (întregi și Zdrobite)
Sare, Pentru Marginile Paharului
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Heirloom, Tocate, Opțional
2
Adăugați zahărul și coaja de portocală și pulsați din nou scurt.
Se toarnă 2 linguri de amestec de ouă și se pulsează până când aluatul se reunește, adăugând mai mult lichid dacă este necesar.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Usturoi, 4 Zdrobite, Celelalte 2 Feliate Subțire
Pachet Mix Natural Pentru Prăjituri
4
Întindeți patiseria pe o suprafață ușor făinată și folosiți-o pentru a alinia patru cutii de tartlet cu caneluri adânci (8 x 3cm).
Ingrediente de care veți avea nevoie
Discuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, Opționale
5
Așezați conservele pe o tavă și răciți timp de 30 de minute.
6
Încălziți cuptorul la 190C / 170C ventilator / gaz
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
7
Tapetați fiecare cutie de patiserie cu pergament de copt și umpleți cu fasole de copt.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Toppinguri, Opționale
8
Coaceți timp de 10-15 minute, până când părțile laterale sunt setate.
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
9
Scoateți pergamentul și fasolea și gătiți timp de 5-10 minute. Se lasă să se răcească. Poate fi făcută cu până la 1 zi înainte în această etapă și poate fi depozitată într-un recipient etanș. Coborâți cuptorul la 150C / 130C ventilator / gaz
Ingrediente de care veți avea nevoie
Toppinguri, Opționale
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
10
Se toarnă smântâna într-o cratiță grea, se răzuie semințele din păstaia de vanilie, apoi se aruncă cele 2 jumătăți ale păstăii.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Albusuri Pasteurizate (din Cutie), La Temperatura Camerei
Napolitane Miniaturale Cu Vanilie
Dovlecei Fierți La Abur Sau Ușor Sotați, Pentru Servire
Echipamente pe care le vei folosi
20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă
11
Se încălzește până când încep să se formeze bule mici în jurul părților laterale ale tigaiei, apoi se lasă la infuzat 5 minute.
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, Decojiți
12
Scoate capsula. Într-un castron, bateți împreună gălbenușurile, oul întreg și zahărul. Continuați să amestecați, apoi turnați crema, amestecând până se combină. Se strecoară printr-o sită într-un ulcior.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Prăjituri Cu Ghimbir, împărțite
Pachet Mix Natural Pentru Prăjituri
Napolitane Miniaturale Cu Vanilie
Suc De Lămâie, Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
Cu Os, Pe Piele, Pulpe și Pulpe De Pui
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
13
Se toarnă crema în cojile de tartă, apoi se coace timp de 18-22 de minute până aproape gata (ar trebui să fie destul de clătinate în centru, dar se vor întări la răcire). Se lasă să se răcească complet, apoi se răcește timp de 30 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Coji De Tartă
2 Banane, Tăiate în Felii De 1,2 Cm Grosime
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
14
Între timp, faceți toppingul de caramel. Ungeți o tavă de copt metalică cu buze cu puțin ulei. Răsturnați zahărul tos într-o tigaie cu 3 lingurițe de apă și încălziți ușor până când zahărul începe să se topească. Nu fi tentat să amesteci zahărul, deoarece acest lucru poate încuraja caramelul să se cristalizeze. Cu toate acestea, puteți înclina tigaia pentru a o deplasa. Odată ce zahărul este aproape topit, creșteți căldura și bulați caramelul până la o culoare maro-aurie profundă. Răsturnați rapid pe tava unsă și lăsați să se răcească complet. Odată răcit, întoarceți tava cu susul în jos și atingeți pentru a elibera caramelul. Rupeți în bucăți, apoi bateți într-un robot de bucătărie până când aveți cristale fine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Piersici Feliate
Suc De Lămâie, Opțional
1/3 Cană Suc Proaspăt De Lămâie Cheie
Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Heirloom, Tocate, Opțional
Amestec De Zahăr Brun Splenda®
15
Încălziți grătarul. Împrăștiați un strat gros de cristale de caramel pe suprafața fiecărei tarte și puneți un guler de folie în jurul marginii superioare a patiseriei.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/3 Cană Suc Proaspăt De Lămâie Cheie
Amestec De Condimente Pentru Friptură, Marca Preferată Montreal Steak Seasoning De La McCormick
Echipamente pe care le vei folosi
Fulgi De Legume
Creveți Sotați
16
Așezați sub grătar, nu prea aproape de sursa de căldură și lăsați caramelul să se topească urmăriți cu atenție, deoarece acestea vor arde ușor. Se lasă să se răcească, apoi se răcește timp de 30 de minute sau până când este gata de servit.
Cream Sherry, Moscato d ' Asti și Port sunt alegerile mele de top pentru Tartlet. O regulă obișnuită de asociere a vinului este să vă asigurați că vinul dvs. este mai dulce decât mâncarea. Deserturile Delicate se potrivesc bine cu Moscato d ' Asti, deserturile cu nuci cu sherry cremă, iar deserturile cu caramel sau ciocolată se potrivesc bine cu portul. NV Solera Cream Sherry cu un rating de 4,5 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 17 dolari pe sticlă.