Crema brulea de ciocolata si vanilie

Crema brulă de ciocolată și vanilie durează aproximativ 1 oră și 5 minute de la început până la sfârșit. Această rețetă servește 8. Acest desert are 633 de calorii , 7 g de proteine și 53 g de grăsime per porție. Pentru 1,06 USD per porție , această rețetă acoperă 10% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Nu multor oameni le-a plăcut cu adevărat acest preparat mediteranean. Vă este adus de Taste of Home. Un amestec de extract de vanilie, smântână grea pentru frișcă, chipsuri de ciocolată semidulce și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Este o opțiune bună dacă urmați o dietă fără gluten . Cu un scor de 22% , acest fel de mâncare nu este atât de grozav. Cremă brulă de ciocolată și vanilie , cremă de ciocolată neagră cu zahăr vanilat și cremă de ciocolată albă cu căpșuni {Creme Brulee Kit Giveaway} sunt foarte asemănătoare cu această rețetă.
Instrucțiuni
Într-o cratiță mare, încălziți smântâna până când se formează bule în jurul părților laterale ale tigaii. Într-un castron mic, bate gălbenușurile de ou și 3/4 de cană de zahăr.
Se ia crema de pe foc; amestecați o cantitate mică de smântână fierbinte în amestecul de gălbenușuri de ou. Reveniți totul în tigaie, amestecând constant. Se amestecă vanilia. Pus deoparte.
Într-un cuptor cu microunde, topește fulgii de ciocolată; se amestecă până la omogenizare. Adaugă încet 2 căni de amestec de smântână până se omogenizează.
Transferați în opt neunsate 6 oz. ramekins sau cupe de cremă.
Turnați încet amestecul de smântână rămas peste dosul unei linguri mici în rame, formând straturi.
Pune ramekins într-o tavă de copt; adăugați 1 inch de apă clocotită în tigaie.
Coaceți, neacoperit, la 325° timp de 35-40 de minute sau până când centrele sunt doar setate (amestecul se va zgudui).
Scoateți ramekinele din baia de apă; se răcește timp de 10 minute. Se acopera si se da la frigider pentru cel putin 4 ore.
Dacă folosiți o torță cu creme brulee, stropiți cremele cu zahăr rămas; se încălzește până se caramelizează.
Dacă prăjiți cremele, puneți ramekins pe o foaie de copt; se lasa la temperatura camerei 15 minute.
Se presară cu amestec de zahăr. Prăjiți la 8 inchi de la căldură timp de 4-7 minute sau până când se caramelizează. Se da la frigider pentru 1-2 ore sau pana se raceste.
Vin recomandat: șampanie, Portul Tawny, Sauternes
Șampania, Tawny Port și Sauternes sunt alegerile mele de top pentru Creme Brulee. Sauternes, Tawny Port și șampanie completează toate creme brulee cremoase. NV Armon Sauterne cu un rating de 5 din 5 stele pare a fi o potrivire bună. Costă aproximativ 17 dolari pe sticlă.
![NV Armon Sauterne]()
NV Armon Sauterne
Gust proaspăt și plin de viață, cu puțină aromă de stafide aurie. Cel mai bine se servește cu pui sau miel la prăjit.