Cremă verde Collard și slănină

Cremă verde Collard și slănină
Crem Collard verdeață și slănină ar putea fi doar Sud rețetă pe care o căutați. Această rețetă servește 8. Acest fel de mâncare are 548 calorii, 22g de proteine, și 39G de grăsime per portie. Pentru $ 2.36 pe portie, această rețetă acoperă 45% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Dacă aveți la îndemână sare și piper, ceapă, ulei de măsline și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 2 ore și 15 minute. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 79%, care este solid. Rețete similare includ Collard Verde Cu Slănină, Collard Verde Cu Slănină, și Collard Verde Cu Slănină.

Instrucțiuni

1
Într-un vas mare, adăugați apa și slănina și aduceți la fierbere la foc mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Cană Brânză Cheddar Rasă1/2 Cană Brânză Cheddar Rasă
Păstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 CmPăstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 Cm
Echipamente pe care le vei folosi
1 șalotă Mică, Tăiată Subțire în Semiluni1 șalotă Mică, Tăiată Subțire în Semiluni
2
Adăugați verdele de collard cu mâini, amestecând până când fiecare lot este ofilit înainte de a adăuga mai multe. Aduceți la fierbere și adăugați ceapa. Acoperiți și fierbeți la foc moderat până când colierele sunt foarte fragede, aproximativ 40 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Collard GreensCollard Greens
2 Plicuri Goya Sazon Cu Coriandru și Annatto2 Plicuri Goya Sazon Cu Coriandru și Annatto
3
Se scoate de pe foc și se lasă să se răcească, apoi se strecoară apa din coliere până se usucă aproape.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Collard GreensCollard Greens
Păstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 CmPăstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 Cm
4
Așezați colierele pe o tăietură și tocați grosolan.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Collard GreensCollard Greens
Echipamente pe care le vei folosi
Placă De TăierePlacă De Tăiere
5
Între timp, într-un robot de bucătărie, combinați firimiturile de pâine uscată cu parmezanul, pătrunjelul tocat, Salvia, usturoiul și uleiul de măsline extravirgin. Puls până la doar amestecat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
YukonYukon
Parmigiano-Reggiano Proaspăt Ras, Plus Mai Mult După GustParmigiano-Reggiano Proaspăt Ras, Plus Mai Mult După Gust
3 Linguri Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi3 Linguri Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi
1/4 Cană De Grăsime De Porc1/4 Cană De Grăsime De Porc
Crumble De Carne Vegetariană CongelatăCrumble De Carne Vegetariană Congelată
Varză Savoy Sau Napa, Tăiată în Fâșii Groase De 2,5 CmVarză Savoy Sau Napa, Tăiată în Fâșii Groase De 2,5 Cm
Echipamente pe care le vei folosi
Plus 2 Linguri De Apă Cu GheațăPlus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
6
Preîncălziți cuptorul la 350 de grade F.
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Vanilat, Plus Extra Pentru ServireZahăr Vanilat, Plus Extra Pentru Servire
7
Ungeți generos o caserolă superficială de 4 litri. Într-un castron mare, amestecați gulerele cu smântâna și condimentați cu sare și piper. Se amestecă ouăle până se amestecă și se întind colierele în caserola pregătită. Acoperiți cu folie și coaceți timp de 30 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fripturi De Vită New York, Cu Os, Dacă DorițiFripturi De Vită New York, Cu Os, Dacă Doriți
Collard GreensCollard Greens
Căpșuni La PiciorCăpșuni La Picior
9 Borcane Sterilizate De Jumătate De Pint Pentru Conserve, Cu Capace și Inele9 Borcane Sterilizate De Jumătate De Pint Pentru Conserve, Cu Capace și Inele
1 Bucată (25-30 Cm) De Căpșuni, Fruct La Metru1 Bucată (25-30 Cm) De Căpșuni, Fruct La Metru
(25-30 Cm) Căpșuni Fructe La Metru(25-30 Cm) Căpșuni Fructe La Metru
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Vanilat, Plus Extra Pentru ServireZahăr Vanilat, Plus Extra Pentru Servire
Vinegretă De VerjuicVinegretă De Verjuic
2 Căni De Pesmet Honey Maid® Graham Crackers2 Căni De Pesmet Honey Maid® Graham Crackers
8
Scoateți din cuptor și presărați firimiturile de parmezan peste collards. Reveniți la cuptor și coaceți aproximativ 20 de minute mai mult sau până când toppingul de firimituri este auriu. Preîncălziți broilerul și fierbeți collards la 10 centimetri de căldură până când toppingul de pesmet este maro auriu și crocant.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Collard GreensCollard Greens
3 Linguri Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi3 Linguri Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi
2 Lingurițe Plus 1/2 Cană De Zahăr, împărțite2 Lingurițe Plus 1/2 Cană De Zahăr, împărțite
Echipamente pe care le vei folosi
Pentru Iuțeală (poblanos Va Varia în Iuțeală)Pentru Iuțeală (poblanos Va Varia în Iuțeală)
9
Se servește fierbinte. Are un gust minunat cu pui prăjit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți

Vin recomandat: Riesling, Vin Spumant, Zinfandel

Sudul funcționează foarte bine cu Riesling, vin spumant și Zinfandel. În general, există câteva reguli care vă vor ajuta să împerecheați vinul cu mâncarea sudică. Riesling-ul prietenos cu alimentele sau vinul alb spumant vor funcționa cu multe alimente prăjite, în timp ce zinfandel este excelent cu mâncăruri la grătar. Ai putea încerca Bully Hill Vineyards Dry Riesling. Recenzorilor le place destul de mult cu un rating de 5 stele din 5 și un preț de aproximativ 14 dolari pe sticlă.
Viile Bully Hill Dry Riesling
Viile Bully Hill Dry Riesling
DificultateExpert
Gata În2 hrs, 15 m.
Porții8
Scor De Sănătate59
Bucătăriide sud
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista