Cremă Ușoară De Caramel
Crema ușoară de Caramel ar putea fi doar desertul pe care îl căutați. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 5g de proteine, 4G de grăsime, și un total de 127 calorii. Pentru 22 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 4% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 4. 31 de persoane au considerat că această rețetă este aromată și satisfăcătoare. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și vegetarian dieta. Este adus la tine de Allrecipes. Mergeți la magazin și ridicați apă, zahăr, apă și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 2 ore și 5 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 22%. Acest scor nu este atât de uimitor. Încercați Vase cu cremă de Caramel cu sos de Caramel sărat, Cremă De Caramel, și Cremă De Caramel pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 350 grade F (175 grade C).
Se amestecă 1 lingură de apă în 1/4 cană de zahăr într-o cratiță grea la foc mediu până când zahărul este complet umezit. Se aduce la fierbere, se reduce focul la mediu-mic și se gătește până când zahărul și apa formează un sirop maro auriu, aproximativ 5 minute. Nu amestecați.
Se ia de pe foc și se lasă să fiarbă. Se amestecă cu grijă 1 lingură de apă fierbinte în sirop de caramel.
Bateți laptele și 5 linguri de zahăr împreună într-o cratiță la foc mic; se încălzește doar până se încălzește și zahărul s-a dizolvat.
Scoateți din căldură și amestecați ouăle în amestecul de lapte.
Turnați siropul de caramel într-un vas de copt de 8x8 inci.
Se toarnă amestecul de ou-lapte peste sirop.
Puneți tigaia într-un vas de copt mai mare și turnați suficientă apă în tigaia exterioară pentru a ajunge la aproximativ 1/2 inch pe părțile laterale ale tigaiei interioare.
Coaceți în cuptorul preîncălzit până când crema s-a întărit, aproximativ 45 de minute.
Se lasă să se răcească aproximativ 10 minute; se răcește la frigider înainte de servire.