Cremă Floret Coace
Creamy Floret se coace este un vegetarian garnitură. O porție conține 133 calorii, 4G de proteine, și 10g de grăsime. Pentru 54 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 11% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 12. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Dacă aveți la îndemână piper, făină, smântână jumătate și jumătate și alte câteva ingrediente, îl puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 40 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 39%. Acest scor este destul de rău. Încercați Swiss-Migdale Floret Coace, Coacere Floretă De Orez Sălbatic, și Swiss-migdale Floret coace-gustul de acasă pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Într-o cratiță, aduceți 1 înăuntru. de apă la fierbere; se adaugă conopida. Reduceți căldura; acoperiți și fierbeți timp de 10-12 minute sau până când este crocant.
Într-o altă cratiță, aduceți 1 înăuntru. de apă la fierbere; se adaugă broccoli. Reduceți căldura; acoperiți și fierbeți timp de 8-10 minute sau până când este crocant.
Scurgeți legumele și clătiți cu apă rece.
Topiți untul într-o cratiță. Se amestecă făina până se omogenizează. adăugați treptat cremă. Se aduce la fierbere; gatiti si amestecati 2 minute sau pana se ingroasa. Se amestecă coaja de portocală, sarea, nucșoara și piperul.
Aranjați conopida și broccoli în rânduri alternative într-un 3-qt. sau 13-in. x 9-în. vas de copt. Se acoperă cu sos de smântână și brânză.
Se coace, neacoperit, la 325 cm.timp de 20-25 minute sau până se încălzește.