Cremă De Unt De Portocale

Cremă De Unt De Portocale
Crema de unt portocalie ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde cutia de rețete pentru farfurie. O porție conține 291 calorii, 1g de proteine, și 12g de grăsime. Această rețetă fără gluten și vegetariană servește 10 și costă 38 de cenți pe porție. Această rețetă din rețetele mele are 1 fani. Un amestec de suc de portocale, cremă de brânză, lapte și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de nemaipomenită. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 10 minute. În general, această rețetă câștigă un scor foarte rău (dar încă fixabil) spoonacular de 7%. Încercați Tort cu strat de șifon portocaliu cu cremă de unt de bezea italiană de migdale-portocale, Cupcakes Proaspete De Portocale Cu Glazură De Unt De Portocale, și Glazură De Unt De Portocale pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Bateți primele 3 ingrediente la viteză medie cu un mixer electric până la crem.
Echipamente pe care le vei folosi
Mixer De MânăMixer De Mână
2
Adăugați treptat zahăr pudră alternativ cu 1 lingură. lapte și suc de portocale, bătând la viteză mică până se amestecă și se omogenizează după fiecare adăugare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Zahăr PudrăZahăr Pudră
Suc De PortocaleSuc De Portocale
LapteLapte
3
Dacă doriți, bateți în restul de 1 lingură. lapte, 1 lingurita. la un moment dat, până la consistența dorită. Bateți în colorarea alimentelor până se amestecă, dacă doriți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Culoarea AlimentelorCuloarea Alimentelor
LapteLapte

Echipamente

DificultateUșor
Gata În10 m.
Porții10
Scor De Sănătate0
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista