Cremă De Unt De Arahide Fudge Tort
Unt de arahide cremos Fudge tort este un vegetarian rețetă cu 16 porții. Pentru 58 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 11% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 13g de proteine, 33g de grăsime, și un total de 721 calorii. Mergeți la magazin și ridicați zahăr, făină de auto-creștere, lapte și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. Această rețetă din rețetele mele are 1 fani. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 54 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 28%. Acest scor nu este atât de minunat. Încercați Nu Coace Unt De Arahide Cremos Fudge Pie, Cremă De Marshmallow-Unt De Arahide Fudge, și Cremă De Vis Unt De Arahide Fudge pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Înveliți 3 prăjituri rotunde (8 inci) cu spray de gătit. Tigăi de linie cu hârtie de ceară. Înveliți hârtia de ceară cu spray de gătit. Puneți tigăile deoparte.
Bateți untul la viteză medie cu un mixer electric până la crem; adăugați treptat 3 căni de zahăr, bătând bine.
Adăugați smântână; bate până la lumină și cremoasă.
Adăugați ouă, câte 1 pe rând, bătând până se amestecă după fiecare adăugare.
Adăugați făina alternativ cu lapte, începând și terminând cu făină. Bateți amestecul la viteză mică până se amestecă după fiecare adăugare. Se amestecă vanilia.
Se toarnă aluatul în tigăile pregătite.
Coaceți la 350 timp de 27 până la 30 de minute sau până când un pick de lemn introdus în centru iese curat. Se răcește în tigăi pe rafturi de sârmă 10 minute; scoateți din tigăi și răciți pe rafturi de sârmă.
Când straturile de tort sunt complet reci, așezați untul de arahide într-un bol mare de amestecare.
Așezați 1 strat de tort pe o farfurie.
Aduceți restul de 3 căni de zahăr și 1 1/2 căni de apă la fiert la foc mediu într-o cratiță grea de 2 litri, amestecând ușor până se dizolvă zahărul. Folosind o perie de patiserie înmuiată în apă fierbinte, spălați orice cristale de zahăr pe părțile laterale ale tigaiei. Gatiti, fara agitare, pana cand un termometru cu bomboane Inregistreaza 234 (etapa cu bile moi).
Se toarnă peste untul de arahide și se bate cu o lingură de lemn până se amestecă și amestecul se îngroașă ușor.
Se toarnă imediat aproximativ 1 cană glazură peste stratul de tort, răspândindu-se aproape până la margini. Repetați rapid procedura cu al doilea și al treilea strat de tort și glazură. Înghețați rapid părțile tortului cu înghețarea rămasă.
Lăsați tortul să stea cel puțin până când glazura este fermă înainte de tăiere. (Tortul va rămâne cald în interior timp de aproximativ 2 ore.
Sfaturi: lucra rapid la tort îngheț. Înghețarea se va întări rapid. Folosiți o spatulă lungă și subțire înmuiată în apă fierbinte pentru a ajuta la răspândirea glazurii atunci când începe să devină fermă. Un cuțit electric funcționează cel mai bine pentru a tăia tortul dacă se servește încă cald.