Cremă De Supă De Ignam Și Spanac
Crema de supă de Ignam și spanac este o vegetarian rețetă cu 55 de porții. Această supă are 28 calorii, 1g de proteine, și 0g de grăsime pe porție. Pentru 19 cenți pe porție, această rețetă acoperă 4% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Acesta este adus la tine de Recipezaar. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Este perfect pentru Toamna. Un amestec de sare și piper, ardei gras, făină și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 55 minute. Cu o lingură scor de 39%, acest fel de mâncare nu este atât de extraordinar. Încercați Supă de spanac cu busuioc cremos fără cremă {adică supă de schimbare a vieții}, Cremă de supă de spanac pentru doi, și Cremă de supă de spanac pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Într-o oală mare și grea, încălziți uleiul de măsline la mediu-înalt și gătiți ceapa, țelina, ardeiul gras roșu și usturoiul până când legumele sunt fragede, aproximativ 5-7 minute.
Se amestecă făina și se adaugă treptat bulionul, amestecând până se amestecă supa.
Adăugați ignamele și aduceți la fierbere, acoperiți și reduceți focul la minim sau la foc mic. Gatiti aproximativ 20 de minute sau pana cand cartofii sunt foarte fragezi.
Adăugați spanacul, laptele, ceapa verde, sarea și piperul (nu am măsurat, dar presupun că am folosit între 1/2 și 3/4 lingurițe de sare).Întoarceți căldura înapoi la mediu. Gatiti pana cand spanacul este ofilit si supa bine incalzita si ingrosata, aproximativ 5 minute.Sper să vă bucurați!