Cremă de supă de țelină și pâine prăjită cu șuncă de diavol
Crema de supa de telina si toasturi Deviled-sunca ar putea fi doar fără gluten rețetă pe care o căutați. Această rețetă servește 6. Pentru 5,58 USD pe porție, această rețetă acoperă 34% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 838 calorii, 34G de proteine, și 57G de grăsime. Un amestec de frunze de pătrunjel cu frunze plate, frișcă grea, ceapă și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Această rețetă de la Foodnetwork are 1 fani. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Toamna. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 4 ore. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 57%, care este solid. Pâine prăjită de țelină, șuncă și brânză, Pâine prăjită cu șuncă și Cheddar, și Șuncă diabolică pe țelină sunt foarte asemănătoare cu această rețetă.
Instrucțiuni
1
Puneți puiul, morcovii, țelina, ceapa, usturoiul, lămâia, pachetul de ierburi, boabele de piper și sarea într-o oală, acoperiți cu apă și aduceți la fierbere scăzută. Reduceți căldura la foc mic și fierbeți timp de minim 1 oră. Răciți puiul în bulion.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Mănunchi De Ierburi Aromatice: Coriandru Proaspăt, Maghiran Sau Oregano și Cimbru
Grăsime De Porc înapoi
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
Roșii Medii Proaspete (aproximativ, Curățate și Tăiate în șasimi
Usturoi Goya®
Sazon Goya Cu Coriandru și Annatto
Felii De Portocale, Tăiate în Jumătate, Pentru Ornat
1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt
1 Cană De Orz Alb Perlat
1/2 Cană De Vin Dulce Marsala
Echipamente pe care le vei folosi
Mazăre Congelată GOYA®, Decongelată
2
Scoateți puiul și răciți-l. Separați carnea și trageți sau tăiați în bucăți de mușcătură. Rezervați pentru o altă utilizare. Puiul poate fi păstrat în pungă de plastic la frigider timp de 4 zile. Se strecoară bulionul și se rezervă pentru supă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Apă Pentru A Permite
Dovlecei Fierți La Abur Sau Ușor Sotați, Pentru Servire
Brânză Cheddar Rasă, Ceapă Verde Feliată și Smântână, Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
3 Căni (170 G) De Ceapă Prăjită French's® Original Sau Cheddar
1
Încălziți o oală de supă la foc mediu. Topiți untul și când începe să facă spumă, adăugați țelina, ceapa și usturoiul; condimentează cu sare de țelină și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate
Colorant Alimentar și Zahăr Colorat, Opțional
Roșii Medii Proaspete (aproximativ, Curățate și Tăiate în șasimi
Usturoi Goya®
1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt
Brânză Cheddar Rasă, Ceapă Verde Feliată și Smântână, Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
Mazăre Congelată GOYA®, Decongelată
2
Adăugați frunza de dafin proaspătă în oală, acoperiți parțial și gătiți până când este foarte fragedă și moale, aproximativ 20 de minute, amestecând ocazional.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Frunze Proaspete De Dafin
Echipamente pe care le vei folosi
Mazăre Congelată GOYA®, Decongelată
3
Adăugați cartofii, țelina și bulionul și dați la fiert. Reduceți căldura la fierbere scăzută și fierbeți, parțial acoperit, încă 20 de minute, apoi faceți piure cu un blender de imersie. Răciți supa și păstrați-o pentru o masă înainte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Telina
(110° Până La 115°, Fără Lapte și Unt)
Dovlecei Fierți La Abur Sau Ușor Sotați, Pentru Servire
Brânză Cheddar Rasă, Ceapă Verde Feliată și Smântână, Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
Imersiune Blender
4
Așezați supa într-o oală și amestecați smântâna. Aduceți la foc mic și gustați pentru a regla condimentele.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pentru O Consistență Fină și Tartinabilă
Colorant Alimentar și Zahăr Colorat, Opțional
Brânză Cheddar Rasă, Ceapă Verde Feliată și Smântână, Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
Mazăre Congelată GOYA®, Decongelată
5
Serviți în boluri puțin adânci cu pâine prăjită cu șuncă de diavol alături.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Mustar Preparat, Optional
Echipamente pe care le vei folosi
Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)
6
Combinați prosciutto, țelină, ardei Fresno chile, ceapă roșie, pătrunjel, usturoi, muștar, gust de murături, sos iute, sos Worcestershire și condimente într-un robot de bucătărie și pulsați până când este foarte, foarte fin tocat și bine combinat, aproape neted. Șunca diabolică se păstrează bine la frigider timp de 4 până la 5 zile.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fasole Verde Murată
Muștar Asortat (brun, Cu Hrean, Dulce și Iute, Dijon Etc.)
1 Cană De Usturoi Tocat
Prosciutto
2 Linguri Plus 1/2 Cană Apă, împărțite
2 Linguri Crengute De Marar Proaspat Culese
Pentru O Consistență Fină și Tartinabilă
8 Felii Subțiri De șuncă Virginia Sau Prosciutto
1/4 Cană De Grăsime De Porc
Roșii Medii Proaspete (aproximativ, Curățate și Tăiate în șasimi
Usturoi Goya®
Mustar Preparat, Optional
Echipamente pe care le vei folosi
Plus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
7
Întindeți șunca diabolică pe pâine prăjită și tăiați-o în puncte de pâine prăjită, colț în colț sau serviți cu sare.