Cremă de spanac-ciuperci Enchiladas ar putea fi doar Mexicane rețeta pe care o căutați. Această rețetă face 4 porții cu 293 calorii, 10g de proteine, și 13g de grăsime fiecare. Pentru $2.02 pe portie, această rețetă acoperă 22% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Dacă aveți spanac pentru copii, smântână, cremă de brânză și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și vegetarian dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Este adus la tine de retetele mele. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 71%, care este solid. Utilizatorilor cărora le-a plăcut această rețetă le-a plăcut și Enchiladas cremoase de spanac și ciuperci, Enchiladas Cu Ciuperci De Spanac, și Enchiladas cu spanac și ciuperci.
Instrucțiuni
1
Preîncălziți broilerul.
Echipamente pe care le vei folosi
Pui Broiler
2
Încălziți uleiul de măsline într-o tigaie mare la foc mediu-mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De Măsline
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
3
Adăugați usturoiul, pudra de chili, chimenul și ciupercile; saut 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Praf De Chili
Ciuperci
Usturoi
Chimen
4
Adăugați spanac și sare; gatiti timp de 1 minut sau pana cand spanacul se ofileste, amestecand frecvent.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Spanac
Sare
5
Scurgeți; întoarceți amestecul de ciuperci în tigaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ciuperci
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
6
Adăugați cremă de brânză; gatiti 2 minute sau pana se topeste crema de branza, amestecand frecvent.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cremă De Brânză
7
Așezați amestecul de ciuperci într-un castron; pune deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ciuperci
Echipamente pe care le vei folosi
Bol
8
Încălziți 1 cană de salsa într-o cratiță la foc mic. Dragați ambele părți ale fiecărei tortilla în salsa caldă folosind clești și stivuiți tortilele pe o farfurie. Lingură 1 amestec de ciuperci de lingură în centrul fiecărei tortilla; pliați în jumătate și aranjați în tigaie, suprapunându-se ușor. Se acoperă cu salsa rămasă și se presară cu brânză. Înfășurați mânerul tigaiei cu folie și fierbeți enchiladas timp de 4 minute sau până când brânza se topește. Se acoperă cu smântână și se ornează cu crenguțe de coriandru, dacă se dorește.
Mexicanul funcționează foarte bine cu Pinot Noir, Riesling și Sparkling rossimbrox. Vinurile albe acide precum riesling sau roșii cu conținut scăzut de tanin precum pinot noir pot funcționa bine cu mâncărurile mexicane. Sparkling rosul este și o pereche sigură. Un vin pe care l-ați putea încerca este Willamette Valley Vineyards Whole Cluster ros nr. Are 4,5 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 20 de dolari.