Cremă de spanac și ciuperci
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de garnituri, așa că încercați spanacul și ciupercile cremă. Această rețetă face 6 porții cu 84 calorii, 4G de proteine, și 5g de grăsime fiecare. Pentru $1.0 pe portie, această rețetă acoperă 18% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Un amestec de usturoi, piper, cremă de brânză cu 3 grăsimi și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Este o opțiune bună dacă urmați un vegetarian dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 19 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 62%. Acest scor este destul de bun. Încercați Cremă de spanac și ciuperci, Ciuperci Portabella Cu Spanac Cremă, și Ciuperci umplute cu spanac pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Încălziți o tigaie mare la foc mediu-mare.
Adăugați 1 1/2 lingurițe de ulei; se învârte pentru a acoperi.
Adăugați ciuperci; gatiti 6 minute sau pana se evapora lichidul.
Scoateți ciupercile din tigaie.
Adăugați 1 1/2 lingurițe de ulei în tigaie; se învârte pentru a acoperi.
Adăugați spanac; gatiti 1 minut sau pana cand spanacul se ofileste.
Încălziți un cuptor olandez la foc mediu.
Adăugați restul de 1 linguriță de ulei; se învârte pentru a acoperi.
Adăugați șalotă și usturoi; gatiti 1 minut, amestecand continuu.
Combinați laptele și făina, amestecând cu un tel.
Adăugați amestecul de lapte, sare, piper și nucșoară în tigaie; aduceți la fierbere, amestecând continuu. Gatiti 3 minute sau pana se ingroasa, amestecand continuu.
Adăugați brânză; se amestecă până se topește brânza și amestecul este neted.
Adăugați ciuperci și spanac în amestecul de lapte și aruncați ușor pentru a acoperi.