Cremă De Pui Chile Enchiladas
Cremă de pui Chile Enchiladas ar putea fi doar Mexicane rețeta pe care o căutați. O porție conține 235 calorii, 20g de proteine, și 5g de grăsime. Această rețetă servește 8. Pentru $1.37 pe portie, această rețetă acoperă 14% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Mergeți la magazin și ridicați fasole, piper, frunze de coriandru și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Pentru a consuma făina, puteți urma acest fel principal cu Tarta de mere cu sos de Caramel ca desert. Nu multor oameni le-a plăcut cu adevărat acest fel principal. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 56%. Acest scor este bun. Încercați Pui Cremos Și Chile Enchiladas, Cremă Verde Chile Pui Enchiladas, și Cremă Verde Chile Pui Enchiladas pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Încălziți cuptorul la 177°.pulverizați vasul de copt din sticlă de 13x9 inci (3 litri) cu spray de gătit.
Într-o cratiță de 2 litri, amestecați bulionul, făina, chimenul și ardeiul roșu cu biciul până se omogenizează. Gatiti si amestecati aproximativ 5 minute, pana cand amestecul fierbe si se ingroasa usor.
Se ia de pe foc. Se amestecă iaurtul până se omogenizează.
În castron mediu, amestecați puiul, 3/4 cană de brânză, porumbul, fasolea neagră, ceapa verde, coriandru, ardei iute și 1/2 cană de sos de iaurt. Lingură aproximativ 1/3 cană amestec de pui în centrul fiecărei tortilla.
Rulați tortilla; aranjați părțile cusăturii în jos în vasul de copt. Se acoperă cu sosul de iaurt rămas. Acoperiți cu folie.
Coaceți 30 până la 35 de minute sau până când sosul este bulbuc.
Se presară cu restul de 3/4 cană de brânză.
Coaceți descoperit cu aproximativ 5 minute mai mult sau până când brânza este topită. Se acoperă cu roșii chiar înainte de servire.