Cremă de anghinare și spanac necesită aproximativ 45 minute de la început până la sfârșit. Pentru $ 4.95 pe portie, această rețetă acoperă 36% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Acest hor d ' oeuvre are 1128 calorii, 28G de proteine, și 95g de grăsime pe porție. Această rețetă servește 3. 262 de persoane au considerat că această rețetă este delicioasă și satisfăcătoare. Super Bowl va fi și mai special cu această rețetă. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. Mergeți la magazin și ridicați inimi de anghinare, usturoi, sugestie de servire: chipsuri de pita și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. În general, această rețetă câștigă o scor mare spoonacular de 90%. Încercați Avocado spanac și Anghinare Dip, Tigaie Spanac Bacon Anghinare Dip, și Cremă de spanac și anghinare pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Preîncălziți cuptorul la 375 de grade F. Pulverizați 1 caserolă de 1/2 litru cu spray de gătit; pune deoparte
Ingrediente de care veți avea nevoie
Spray De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Caserola Fel De Mâncare
Cuptor
2
Blanch spanac. Strângeți excesul de apă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Spanac
Apă
3
Într-un castron mediu, amestecați spanacul, usturoiul și coaja de lămâie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Coaja De Lămâie
Spanac
Usturoi
Echipamente pe care le vei folosi
Bol
4
Adăugați inimi de anghinare, 1 cană parmezan, smântână, maioneză și sos de piper cayenne.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Inimi De Anghinare
Ardei Iute
Maioneză
Smântână
Parmezan
Sos
5
Amestecă.
6
Așezați în vasul de caserolă pregătit.
Echipamente pe care le vei folosi
Caserola Fel De Mâncare
7
Coaceți timp de 30 de minute. În ultimele 5 minute adăugați restul de 1/2 cană de parmezan în partea de sus.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Parmezan
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor
8
Serviți cald sau rece împreună cu chipsuri de pita.