Cremă Cremoasă De Caramel

Cremă Cremoasă De Caramel
Crema cremoasă de Caramel este un fără gluten și lacto ovo vegetarian desert. Această rețetă servește 6 și costă 66 de cenți pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 4G de proteine, 32g de grăsime, și un total de 358 calorii. Această rețetă de la Taste of Home necesită zahăr brun, gălbenușuri de ou, frișcă grea și zahăr. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 20 de minute. În general, această rețetă câștigă un scor spoonacular destul de rău de 15%. Utilizatorilor cărora le-a plăcut această rețetă le-a plăcut și Vase cu cremă de Caramel cu sos de Caramel sărat, Cremă De Caramel, și Cremă De Caramel.

Instrucțiuni

1
Într-o cratiță la foc mediu-mic, aduceți smântâna aproape la foc mic.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CremăCremă
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu SosTigaie Cu Sos
2
Se ia de pe foc.
3
Într-un castron, bateți gălbenușurile de ou, vanilia, zahărul și sarea până când sunt groase și de culoare lămâie, aproximativ 3 minute. Bateți treptat în cremă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Gălbenuș De OuGălbenuș De Ou
VanilieVanilie
CremăCremă
LămâieLămâie
ZahărZahăr
SareSare
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
4
Se toarnă într-un 1-qt negrasat. vas de copt.
Echipamente pe care le vei folosi
Tava De CoptTava De Copt
5
Așezați vasul de copt într-un 13-in. x 9 inch. tigaie de copt.
Echipamente pe care le vei folosi
Tava De CoptTava De Copt
6
Se toarnă apă fierbinte în tigaie la o adâncime de 1 in.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ApăApă
Echipamente pe care le vei folosi
Tava De CoptTava De Copt
7
Coaceți la 350 de euro timp de 55-60 de minute sau până când un cuțit introdus în apropierea centrului iese curat. Se răcește pe un suport de sârmă timp de 15 minute. Se da la frigider pana se raceste.
Echipamente pe care le vei folosi
Suport De SârmăSuport De Sârmă
CuptorCuptor
CuțitCuțit
8
Scoateți din frigider cu 30 de minute înainte de servire.
9
Se presară cu suficient zahăr brun pentru a acoperi blatul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Zahăr BrunZahăr Brun
10
Se fierbe 6 inch. de la căldură timp de 2 minute sau până când zahărul este topit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ZahărZahăr
11
Serviți imediat.

Vin recomandat: Cremă Sherry, Port, Moscato Dasti

Cream Sherry, Port și Moscato d ' Asti sunt alegerile mele de top pentru cremă. O regulă comună de asociere a vinului este să vă asigurați că vinul dvs. este mai dulce decât mâncarea. Deserturile Delicate se potrivesc bine cu Moscato d ' Asti, deserturile cu nuci cu cremă sherry și deserturile cu caramel sau ciocolată se potrivesc bine cu portul. Ai putea încerca NV Solera Cream Sherry. Recenzorilor le place destul de mult cu un rating de 4,5 din 5 stele și un preț de aproximativ 17 dolari pe sticlă.
NV Solera cremă Sherry
NV Solera cremă Sherry
Sherry-ul Solera Cream are o nuanță strălucitoare de chihlimbar și cupru profund. Cu arome de butterscotch și pecan, aromele dulci de nuci sărate și condimente maro poartă un accent complex de caramel. O intrare dulce duce la un palat rotunjit, luxuriant, moderat plin de corp, cu un finisaj lung și aromat.
DificultateExpert
Gata În1 h, 20 m.
Porții6
Scor De Sănătate1
Tipuri De Feluri De MâncareDesert
Revista