Cremă Butternut Squash Caserola

Nevoie de un fără gluten și Fel principal primar? Caserola cremoasă de dovlecei de Butternut ar putea fi o super rețetă de încercat. Această rețetă servește 4. O porție conține 617 calorii, 30g de proteine, și 38g de grăsime. Pentru $ 2.88 pe portie, această rețetă acoperă 35% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Acesta va fi un hit la dvs Toamna eveniment. 184 de persoane au considerat că această rețetă este delicioasă și satisfăcătoare. Un amestec de ceapă, brânză mozzarella grosieră, parmezan și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Pentru a consuma ouăle, puteți urma acest fel principal cu Tort de roșii de ciocolată Rose Levy Beranbaum cu ganache misterioasă ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 10 minute. Cu o lingură scor de 89%, acest fel de mâncare este uimitor. Rețete similare sunt 2ways2percent: Pizzan de Squash Butternut și piure cremos de Squash Butternut cu scoici și slănină, Butternut Squash Caserola, și Butternut Squash Caserola.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 425 grade F (220 grade C). Ungeți o farfurie de caserolă de 9x13 inci.
Încălziți uleiul de măsline într-o tigaie la foc mediu; gătiți și amestecați ceapa în uleiul încins până se înmoaie, aproximativ 10 minute. Se amestecă dovlecelul și usturoiul; condimentează cu sare. Gatiti amestecul de squash, amestecand ocazional, pana cand squashul este usor fraged, aproximativ 10 minute.
Adăugați apă dacă amestecul devine prea uscat.
Transferați amestecul de dovlecei în vasul de caserolă pregătit.
Bateți ușor ouăle într-un bol; amestecați smântână, parmezan, busuioc și piper negru.
Se toarnă amestecul de ou peste amestecul de dovlecei; se acoperă cu brânză mozzarella.
Coaceți în cuptorul preîncălzit până când dovlecelul este fraged și brânza mozzarella clocotește, aproximativ 30 de minute.