Crab Macaroane Caserola
Crab macaroane caserola ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă servește 6 și costă 2,99 USD pe porție. O porție conține 436 calorii, 28G de proteine, și 18g de grăsime. Dacă aveți la îndemână carne de crab, sare, muștar măcinat și alte câteva ingrediente, o puteți face. Pentru a folosi făina, puteți urma acest fel principal cu Tartă de mere cu sos de Caramel ca desert. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Este perfect pentru Toamna. Este o opțiune bună dacă urmați un pescatarian dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 63%. Acest scor este bun. Rețete similare includ Macaroane și Brie cu Crab, Macaroane De Crab Și Brânză, și Macaroane de conopidă prăjită și brânză cu crab Dungeness.
Instrucțiuni
Gatiti macaroane conform instructiunilor pachetului.
Între timp, într-o tigaie mare, se sotează ceapa în unt până se înmoaie.
Combinați făina și laptele până se omogenizează; se amestecă în tigaie. Se aduce la fierbere; gatiti si amestecati timp de 1-2 minute sau pana se ingroasa.
Adăugați carnea de crab, smântâna, brânza elvețiană, sarea, muștarul, macaroanele și 1/4 cană de brânză cheddar în tigaie.
Transfer la un 11-in. x 7-în. vas de copt acoperit cu spray de gătit.
Se presară cu brânză cheddar rămasă.
Coaceți, neacoperit, la 350 de minute timp de 20-25 de minute sau până când este încălzit.