Crab și creveți Louis
Crab și creveți Louis ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă face 4 porții cu 570 calorii, 31g de proteine, și 41G de grăsime fiecare. Pentru $ 4.3 pe portie, această rețetă acoperă 34% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 15 minute. Mergeți la magazin și ridicați maioneză, ouă, pătrunjel și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. Pentru a consuma ouăle, puteți urma acest fel principal cu Tort de roșii de ciocolată Rose Levy Beranbaum cu ganache misterioasă ca desert. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, fără lactate, întregi 30 și pescatarian dieta. 285 de persoane au făcut această rețetă și ar face din nou. Este adus la tine de Toțiretete. Cu o lingură scor de 90%, acest fel de mâncare este remarcabil. Rețete similare includ Crabul Louis, Salată De Crab Louis Peste Avocado, și Salată De Crab Louis (Louie) .
Instrucțiuni
Puneți ouăle într-o cratiță și acoperiți cu apă rece. Aduceți apa la fierbere; acoperiți, îndepărtați de pe foc și lăsați ouăle să stea în apă fierbinte timp de 10 până la 12 minute.
Se scoate din apă fierbinte, se răcește, se curăță și se toacă.
Împărțiți uniform salata, castraveții, crabul, creveții, avocado, roșiile și ouăle între 4 farfurii de salată.
Pregătiți pansamentul amestecând împreună maioneza, sosul de chili, savurați, sare și piper. Puneți lingura peste salată și garnisiți cu pătrunjel și lămâie.
Vin recomandat: Chardonnay, Muscadet, Riesling
Crustaceele pot fi asociate cu Chardonnay, Muscadet și Riesling. Buttery chardonnay este excelent pentru scoici, creveți, crab și homar, în timp ce muscadet este o alegere clasică pentru midii, stridii și scoici. Dacă aveți niște condimente în crustacee, un riesling semi-uscat poate echilibra căldura. Vinurile retrospective Chardonnay cu un rating de 4.5 din 5 stele pare a fi un meci bun. Costă aproximativ 26 de dolari pe sticlă.
![Vinuri Retrospective Chardonnay]()
Vinuri Retrospective Chardonnay
Chardonnay-ul nostru 2018 provine din podgoriile din Carneros și Oak Knoll. Fermentat în oțel inoxidabil, apoi îmbătrânit trei luni pe drojdie în stejar francez neutru, vinul prezintă o mare aciditate, greutate și senzație de gură. Acest Chardonnay 100% prezintă aciditate rezervată în mod normal vinurilor inoxidabile. Acesta este un Chardonnay frumos echilibrat.