CR De Menthe Buttercream

CR De Menthe Buttercream
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri de mâncare, așa că încercați Cr-ul de la Menthe Buttercream. Pentru 65 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 2% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 11. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 1g de proteine, 20g de grăsime, și un total de 342 calorii. Nu mulți oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Dacă aveți la îndemână zahăr pudră, cremă de brânză, colorant alimentar lichid și alte câteva ingrediente, îl puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 45 minute. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, FODMAP prietenos și vegetarian dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 7%. Acest scor este improvizabil. Încercați Creme de Menthe Bars, CR Inktifme De Menthe Marshmallows, și Creme De Menthe Brownie pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Bateți untul și crema de brânză împreună la viteză mare cu un mixer electric până când este pufos.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1-1/2 Căni De Cireșe Confiate Roșii și Verzi1-1/2 Căni De Cireșe Confiate Roșii și Verzi
Căpșuni La PiciorCăpșuni La Picior
Echipamente pe care le vei folosi
Brânzeturi Amestecate Mărunțite, Cum Ar Fi Brânzeturile Pentru TacosBrânzeturi Amestecate Mărunțite, Cum Ar Fi Brânzeturile Pentru Tacos
2
Adăugați zahăr pudră; bateți la viteză mică până se omogenizează.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Rulou Cu Fructe GalbenRulou Cu Fructe Galben
3
Adăugați extract de mentă, bătând până la pufos. Nuanțați cu cantitatea dorită de colorant alimentar, amestecând până la amestecare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Suc Alb De AfineSuc Alb De Afine
24 Până La 28 De Bucăți De Lemn Dulce Multicolor, Decojit și Desprins (23 Cm Fiecare)24 Până La 28 De Bucăți De Lemn Dulce Multicolor, Decojit și Desprins (23 Cm Fiecare)
DificultateMediu
Gata În45 m.
Porții11
Scor De Sănătate0
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista