Crăciun Stollen

Crăciun Stollen
Christmas Stollen este un desert lacto ovo vegetarian. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 3 g de proteine, 4 g de grăsimi și un total de 164 de calorii. Această rețetă servește 36. Pentru 27 de cenți per porție, această rețetă acoperă 4% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Mergeți la magazin și cumpărați zahăr de cofetarie, migdale, coajă de lămâie și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 55 de minute. Crăciunul va fi și mai special cu această rețetă. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Doar câțiva oameni le-a plăcut foarte mult acest preparat european. Vă este adus de Taste of Home. Cu un scor de 15%, acest fel de mâncare este destul de rău. Rețete similare includ Cupcakes Stollen de Crăciun – A Christmas Classic Transformed, Christmas Stollen și Christmas Stollen.

Instrucțiuni

1
Înmuiați stafidele și fructele în suc de portocale; pus deoparte. Într-un castron mare, dizolvați drojdia în apă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Tortilla De Porumb Albastru, Tocate Grosier2 Tortilla De Porumb Albastru, Tocate Grosier
Ambalați Amestecul De Prăjitură Cu Turtă DulceAmbalați Amestecul De Prăjitură Cu Turtă Dulce
Tarte Minuscule Acoperite Cu RoșuTarte Minuscule Acoperite Cu Roșu
2 1/2 Căni De Amestec Complet De Clătite, Orice Marcă, împărțit2 1/2 Căni De Amestec Complet De Clătite, Orice Marcă, împărțit
DrojdieDrojdie
Echipamente pe care le vei folosi
Ceai Verde, (părți Albe și Verzi) Feliate SubțiriCeai Verde, (părți Albe și Verzi) Feliate Subțiri
2
Adăugați laptele, untul, zahărul, ouăle, coaja de portocală și lămâie, sare și 3 căni de făină; bate pana se omogenizeaza.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Dovlecei De Vară Galbeni Medii, Tăiați în Felii De 1/4 Inch2 Dovlecei De Vară Galbeni Medii, Tăiați în Felii De 1/4 Inch
1 Cană Plus 2 Linguri De Zahăr împărțit1 Cană Plus 2 Linguri De Zahăr împărțit
PortocaliuPortocaliu
Frisca Si Scortisoara Macinata Suplimentara, OptionalFrisca Si Scortisoara Macinata Suplimentara, Optional
3/4 Cană (6 Uncii) Iaurt Portocale3/4 Cană (6 Uncii) Iaurt Portocale
4 Uncii De Unt Nesarat (1 Baton), La Temperatura Camerei4 Uncii De Unt Nesarat (1 Baton), La Temperatura Camerei
Segents PortocaliiSegents Portocalii
Roșii Prune Mari (aproximativ, Tăiate La Jumătate Pe LungimeRoșii Prune Mari (aproximativ, Tăiate La Jumătate Pe Lungime
3
Adăugați amestecul de stafide și migdale.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Cană De Migdale Tăiate, Prăjite** Vezi Nota Bucătarului1/2 Cană De Migdale Tăiate, Prăjite** Vezi Nota Bucătarului
Ambalați Amestecul De Prăjitură Cu Turtă DulceAmbalați Amestecul De Prăjitură Cu Turtă Dulce
4
Adăugați suficientă făină rămasă pentru a forma un aluat moale.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bomboane Asortate, Pentru DecorBomboane Asortate, Pentru Decor
Frisca Si Scortisoara Macinata Suplimentara, OptionalFrisca Si Scortisoara Macinata Suplimentara, Optional
5
Se intoarce pe o suprafata infainata; framanta pana se omogenizeaza si elastic, aproximativ 6-8 minute.
6
Se pune într-un bol uns cu unsoare, întorcându-se o dată pentru a unge blatul. Se acoperă și se lasă la crescut într-un loc cald până se dublează, aproximativ 1-1/2 ore.
Echipamente pe care le vei folosi
Ceai Verde, (părți Albe și Verzi) Feliate SubțiriCeai Verde, (părți Albe și Verzi) Feliate Subțiri
7
Punem aluatul în jos; se lasa sa se odihneasca 10 minute. Împărțiți în jumătate; rulați fiecare jumătate într-o formă de 10 inchi. x 7 inchi. oval. Îndoiți una dintre părțile lungi până la 1 inch de partea opusă; apăsați ușor marginile pentru a sigila.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bomboane Asortate, Pentru DecorBomboane Asortate, Pentru Decor
PunchPunch
1 Pachet (18 Uncii) Aluat De Prăjituri Cu Zahăr, înmuiat (recomandat: Pillsbury)1 Pachet (18 Uncii) Aluat De Prăjituri Cu Zahăr, înmuiat (recomandat: Pillsbury)
8
Așezați pe foi de copt unse. Acoperiți și lăsați să crească până aproape se dublează, aproximativ 1 oră.
Echipamente pe care le vei folosi
1 1/2 Cană De Brânză Mozzarella Mărunțită (aproximativ 6 Uncii)1 1/2 Cană De Brânză Mozzarella Mărunțită (aproximativ 6 Uncii)
9
Coaceți la 375° timp de 25-30 de minute sau până când se rumenesc. Se răcește pe un grătar. Chiar înainte de servire, pudrați cu zahăr de cofetarie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/8 Lingurita De Nucsoara Proaspat Rasa Sau Nucsoara Obisnuita Macinata1/8 Lingurita De Nucsoara Proaspat Rasa Sau Nucsoara Obisnuita Macinata
Echipamente pe care le vei folosi
Carton RezistentCarton Rezistent
3/4 Cana Rosii Taiate Marunt3/4 Cana Rosii Taiate Marunt

Vin recomandat: Cremă Sherry, Băutură Alcoolică, Ingrediente, Categoria De Produse Alimentare, (se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume), Semințe De Leuștean Pudră, Coaja De Pepene Verde Murat, 1 Borcan, Port, Vin De Desert, Riesling, Cireșe și Caise Suplimentare Maraschino, Moscato, Tipul Elementului De Meniu, Dornfelder, Moscato Dasti

Cremă de Sherry, băutura alcoolică și ingredientul sunt alegeri excelente pentru Stollen. O regulă comună de asociere a vinurilor este să vă asigurați că vinul este mai dulce decât mâncarea. Deserturile delicate se potrivesc bine cu Moscato d'Asti, deserturile cu nuci cu crema de sherry, iar deserturile cu caramel sau ciocolata se potrivesc bine cu porto. NV Johnson Estate Cream Sherry cu un rating de 5 din 5 stele pare o potrivire bună. Costă aproximativ 19 dolari pe sticlă.
NV Johnson Estate Cremă Sherry
NV Johnson Estate Cremă Sherry
Foarte aromat, cu note de alune, vanilie și o notă de stejar, urmate de stafide dulci și o notă de drojdie. Finisaj curat de durată. Bun acum, dar îi va recompensa pe cei care îi permit să îmbătrânească „”. O băutură pre-prandială preferată. Considerați-l cu nuci înainte de cină ca aperitiv, sau după cină cu desert, în special ciocolată și deserturi pe bază de fructe. De asemenea, minunat în după-amiezele reci, servit cu biscotti pentru a se scufunda în „„stil italian””. "
DificultateExpert
Gata În55 m.
Porții36
Scor De Sănătate0
Tipuri De Feluri De MâncareDesert
OcaziiCrăciun
Revista