Cozi de miel fierte cu caise uscate, prune și ghimbir confiat
Cozi de miel fierte cu caise uscate, prune și ghimbir confiat ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă servește 6. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten, fără lactate și 30 întregi are 339 calorii, 19g de proteine, și 8g de grăsime pe porție. Pentru $2.75 pe portie, această rețetă acoperă 18% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Dacă aveți la îndemână ghimbir confiat, prune, piper și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Pentru a consuma păstăile de cardamom, puteți urma acest fel principal cu Pear Cardamom Clafoutis ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 2 ore. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 68%. Acest scor este destul de bun. Încercați Cozi De Miel În Stil Indian Cu Caise Uscate, Cozi De Miel Fierte Și Roșii Uscate La Soare, și Cozi de miel fierte cu ghimbir și cinci condimente pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Preîncălziți cuptorul la 300 F.
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Tocată (2 Cepe)
2
Încălziți un cuptor olandez de 5-6 litri la foc mediu-mare timp de trei minute, apoi adăugați ulei. Între timp, sare miel shanks din belșug—două-trei lingurițe de sare kosher pe coadă. Când uleiul strălucește, se rumenesc în ulei, în loturi, dacă este necesar, până se rumenesc ușor pe toate părțile (nu aveți nevoie de o căutare întunecată pentru acest fel de mâncare).
Ingrediente de care veți avea nevoie
5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite
Shanks De Miel
Ceapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Frunze De Pătrunjel Proaspăt Rupte
3
Puneți gambele deoparte pe o farfurie și adăugați toate condimentele, cu excepția șofranului, în oală. Se amestecă frecvent pentru a acoperi cu grăsime până când condimentele devin intens aromate, 30 de secunde până la 1 minut.
Ingrediente de care veți avea nevoie
șofran
Chipsuri De Scorțișoară Vietnameză
Echipamente pe care le vei folosi
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
4
Adăugați bulion de pui, răzuind bucățile rumenite de pe fundul tigaiei, apoi caise, prune, ghimbir confiat și șofran. Se amestecă pentru a combina, apoi se aranjează gambele de miel într-un singur strat în fundul vasului.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Jumătăți De Pere în Sirop
Stridii Sote Sau Cubulețe De Pui Fiert, Pentru Servire
Shanks De Miel
1/2 Litru De Smântână Groasă, Bătută, Pentru Servire
șofran
Biscuiți Cu Zară Refrigerați în Tub, Despărțiți și Tăiați în Sferturi
Echipamente pe care le vei folosi
Pecorino, Grosime De 1/4 Inch
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
5
Acoperiți cu un capac greu, bine montat (sau folosiți o foaie de folie de aluminiu sub capac) și transferați oala în cuptor și fierbeți timp de 3 până la 3 1/2 ore sau până când gambele sunt topite și nu oferă un cuțit de tăiat rezistență.
Echipamente pe care le vei folosi
Fâșii De Ardei Roșu Dulce Prăjit și Arpagic Tocat Suplimentar, Opțional
Gumă De Fructe Cu Dungi Portocalii
Ceapă Tocată (2 Cepe)
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
6
Transferați gambele într-un platou de servire și acoperiți cu folie pentru a se încălzi. Strecurați lichidul de fiert și transferați caisele, prunele și ghimbirul confiat în platoul de servire.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Jumătăți De Pere în Sirop
1/2 Litru De Smântână Groasă, Bătută, Pentru Servire
Biscuiți Cu Zară Refrigerați în Tub, Despărțiți și Tăiați în Sferturi
Echipamente pe care le vei folosi
Fâșii De Ardei Roșu Dulce Prăjit și Arpagic Tocat Suplimentar, Opțional
7
Lăsați lichidul strecurat să stea netulburat timp de 10 minute, apoi strecurați grăsimea.
8
Se toarnă peste miel la masă, cu o stoarcere generoasă de suc de lămâie și un strop ușor de melasă de rodie, după gust.