Cozi de bou cu sos
Cozile de bou cu sos ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde cutia de rețete pentru felul principal. Această rețetă servește 6 și costă 1,61 USD pe porție. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără lactate are 465 calorii, 27G de proteine, și 35g de grăsime pe porție. 522 de persoane au considerat că această rețetă este aromată și satisfăcătoare. Mergeți la magazin și ridicați praf de usturoi, sos de rumenire, bulion din cozi de bou și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a consuma făina, puteți urma acest fel principal cu Tarta de mere cu sos de Caramel ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 3 ore și 40 de minute. Este adus la tine de Allrecipes. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 59%. Acest scor este destul de bun. Încercați Cozi De Bou Vitrate, Cozi De Bou Fierte, și Cozi de bou fierte cu vin roșu pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Așezați cozi de bou, usturoi, ceapă, 1 lingură de sare, 1 linguriță de piper, condimente grecești și sare de condimente într-o oală mare. Umpleți cu suficientă apă pentru a acoperi cozile de bou și puneți-le la foc mare. Aduceți la fierbere. Acoperiți și reduceți căldura la mediu. Gatiti 2 1/2 pana la 3 ore.
Se ia de pe foc și se rezervă 2 căni de bulion.
Slănină caldă se scurge într-o tigaie la foc mediu. Se amestecă făina și se gătește 3 minute, amestecând continuu. Se amestecă bulionul și sosul de rumenire. Condimentează după gust cu sare, piper și praf de usturoi. Gatiti, amestecand continuu, pana cand sosul se ingroasa.
Așezați cozile de bou în tigaie și amestecați pentru a acoperi cu sos. Reveniți la aragaz și gătiți la foc mediu-mic timp de 5 minute, amestecând ocazional.