Covrigi Dulci
Nevoie de o garnitură fără lactate și vegetariană? Covrigii dulci ar putea fi o rețetă excelentă de încercat. Această rețetă servește 12. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 2G de proteine, 1g de grăsime, și un total de 81 calorii. Pentru 23 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 2% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Mergeți la magazin și ridicați albușul de ou, aluatul principal, zahărul perlat și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Este adus la tine de Epicurious. În general, această rețetă câștigă o nu atât de extraordinar scor spoonacular de 18%. Rețete similare includ Covrigi Bavarezi Dulci, Covrigi dulci și picante, și Covrigi Dulci Chipotle.
Instrucțiuni
Linia 2 foi mari de copt cupergament. Puneți aluatul în jos; împărțiți în 12 bucăți egale.
Lucrând cu 1 bucată la un moment dat și păstrând aluatul rămas acoperit cu un prosop de bucătărie, rulați aluatul pe o suprafață ușor înflorită într-o frânghie lungă de 17". Formați frânghia în formă de ua. Ridicați partea de sus a capătului stâng;pliați peste sau sub partea opusă; apăsați ușor cu aproximativ două treimi în jos din partea de sus a părții drepte. Ridicați dreapta sus, pliați și apăsați inor tuck under, formând o formă de covrig. Repetați cu restulaluat. Împărțiți covrigii între foi, distanțându-se la aproximativ 2".Acoperiți ușor cu folie de plasticsau un prosop de bucătărie.
Lăsați aluatulridicați într-o zonă caldă, fără pescajpână când este ușor umflată, dar nudublat ca mărime, 30-45 de minute.
Între timp, aranjați rafturile în treimile superioare și inferioare ale cuptorului;preîncălziți la 375 km F. bateți albușul de ouși 2 lingurițe de apă caldă într-un vas mic.
Periați fiecare covrig peste totcu spălare de ouă, apoi presărațifiecare cu 1/2 lingură de zahăr perlat.
Coaceți timp de 10 minute; rotațifoi de copt și continuațicoacerea până când covrigii sunt aurii,cu 6-8 minute mai mult.
Lăsați covrigii să se răcească pe un suport de sârmă.
Serviți cald sau în camerătemperatură.