Covrigi Dulci

Covrigi Dulci
Nevoie de o garnitură fără lactate și vegetariană? Covrigii dulci ar putea fi o rețetă excelentă de încercat. Această rețetă servește 12. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 2G de proteine, 1g de grăsime, și un total de 81 calorii. Pentru 23 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 2% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Mergeți la magazin și ridicați albușul de ou, aluatul principal, zahărul perlat și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Este adus la tine de Epicurious. În general, această rețetă câștigă o nu atât de extraordinar scor spoonacular de 18%. Rețete similare includ Covrigi Bavarezi Dulci, Covrigi dulci și picante, și Covrigi Dulci Chipotle.

Instrucțiuni

1
Linia 2 foi mari de copt cupergament. Puneți aluatul în jos; împărțiți în 12 bucăți egale.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Aluat De Pizza Preparat Din MagazinAluat De Pizza Preparat Din Magazin
PunchPunch
Echipamente pe care le vei folosi
Un Praf De Fulgi De Ardei RosuUn Praf De Fulgi De Ardei Rosu
2
Lucrând cu 1 bucată la un moment dat și păstrând aluatul rămas acoperit cu un prosop de bucătărie, rulați aluatul pe o suprafață ușor înflorită într-o frânghie lungă de 17". Formați frânghia în formă de ua. Ridicați partea de sus a capătului stâng;pliați peste sau sub partea opusă; apăsați ușor cu aproximativ două treimi în jos din partea de sus a părții drepte. Ridicați dreapta sus, pliați și apăsați inor tuck under, formând o formă de covrig. Repetați cu restulaluat. Împărțiți covrigii între foi, distanțându-se la aproximativ 2".Acoperiți ușor cu folie de plasticsau un prosop de bucătărie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ambalați Covrigi Grosi, Rupti în BucățiAmbalați Covrigi Grosi, Rupti în Bucăți
Aluat De Pizza Preparat Din MagazinAluat De Pizza Preparat Din Magazin
Discuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, OpționaleDiscuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, Opționale
Echipamente pe care le vei folosi
Sopressata Dulce Uscata, Feliata, Pentru ServireSopressata Dulce Uscata, Feliata, Pentru Servire
3
Lăsați aluatulridicați într-o zonă caldă, fără pescajpână când este ușor umflată, dar nudublat ca mărime, 30-45 de minute.
4
Între timp, aranjați rafturile în treimile superioare și inferioare ale cuptorului;preîncălziți la 375 km F. bateți albușul de ouși 2 lingurițe de apă caldă într-un vas mic.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Fâșie De Coajă De Lămâie1 Fâșie De Coajă De Lămâie
Ulei De Prajit, De Preferat CanolaUlei De Prajit, De Preferat Canola
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)
5
Periați fiecare covrig peste totcu spălare de ouă, apoi presărațifiecare cu 1/2 lingură de zahăr perlat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Zahăr PerlatZahăr Perlat
Ambalați Covrigi Grosi, Rupti în BucățiAmbalați Covrigi Grosi, Rupti în Bucăți
Ulei De Prajit, De Preferat CanolaUlei De Prajit, De Preferat Canola
6
Coaceți timp de 10 minute; rotațifoi de copt și continuațicoacerea până când covrigii sunt aurii,cu 6-8 minute mai mult.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ambalați Covrigi Grosi, Rupti în BucățiAmbalați Covrigi Grosi, Rupti în Bucăți
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)
7
Lăsați covrigii să se răcească pe un suport de sârmă.
Echipamente pe care le vei folosi
Bitul De Copt Portocaliu M&mBitul De Copt Portocaliu M&m
8
Serviți cald sau în camerătemperatură.
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții12
Scor De Sănătate2
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista