Covrigei moi de casă
Covrigei moi de casă este o rețetă lacto ovo vegetariană cu 8 porții. O porție conține 474 de calorii, 9 g de proteine și 21 g de grăsimi. Pentru 30 de cenți per porție, această rețetă acoperă 13% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă de la Foodnetwork are 944 de fani. Funcționează bine ca garnitură. Dacă aveți la îndemână unt, apă, apă caldă și alte câteva ingrediente, o puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 55 de minute. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor de 46%, ceea ce este destul de bun. Rețetele similare includ covrigi moi de casă, covrigi moi de casă și covrigi moi de casă.
Instrucțiuni
Vezi cum se prepară această rețetă.
Combinați apa, zahărul și sarea cușer în vasul unui mixer cu stand și presărați drojdia deasupra. Lăsați să stea timp de 5 minute sau până când amestecul începe să facă spumă.
Adaugati faina si untul si, folosind accesoriul carlig de aluat, amestecati la viteza mica pana se omogenizeaza bine. Treceți la viteză medie și frământați până când aluatul este neted și se trage de pe marginea vasului, aproximativ 4 până la 5 minute.
Scoateți aluatul din bol, curățați vasul și apoi ungeți-l bine cu ulei vegetal. Întoarceți aluatul în bol, acoperiți cu folie de plastic și așezați într-un loc cald timp de aproximativ 50 până la 55 de minute sau până când aluatul și-a dublat volumul.
Preîncălziți cuptorul la 450 de grade F. Tapetați 2 tavi cu jumătate de foaie cu hârtie de copt și ungeți ușor cu ulei vegetal. Pus deoparte.
Aduceți cele 10 căni de apă și bicarbonatul de sodiu la fierbere într-o cratiță de 8 litri sau o tigaie de prăjire.
Intre timp, intoarcem aluatul pe o suprafata de lucru putin unsa cu ulei si impartim in 8 bucati egale.
Întindeți fiecare bucată de aluat într-o frânghie de 24 de inci. Faceți o formă de U cu frânghia, ținând capetele frânghiei, încrucișați-le una peste alta și apăsați pe fundul U pentru a forma forma unui covrig.
Puneți pe o tavă de jumătate de foaie tapetată cu pergament.
Puneți covrigii în apă clocotită, 1 câte 1, timp de 30 de secunde.
Scoateți-le din apă folosind o spatulă mare și plată. Reveniți în tava cu jumătate de foaie, ungeți partea de sus a fiecărui covrig cu amestecul de gălbenuș de ou bătut și apă și stropiți cu sare de covrigi.
Coaceți până la culoare maro auriu închis, aproximativ 12 până la 14 minute.
Transferați pe un suport de răcire timp de cel puțin 5 minute înainte de servire.