Covrigei Din New York

Covrigei Din New York
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de garnituri, așa că încercați covrigii din New York. Această rețetă face 8 porții cu 230 calorii, 7g de proteine, și 1g de grăsime fiecare. Pentru 15 cenți pe porție, această rețetă acoperă 9% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Este o opțiune bună dacă urmați un fără lactate și vegetarian dieta. Mergeți la magazin și ridicați sare de covrig, zahăr, făină și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 5 ore. Este adus la tine de Epicurious. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 50%. Acest scor este destul de bun. Rețete similare includ New York, New York, New York Sour, și New York Sour.

Instrucțiuni

1
Se amestecă împreună zahărul, drojdia și 1 1/2 căni de apă călduță (105 până la 110 litri F) într-o cană de măsurare din sticlă, apoi se lasă să stea până se spumează, aproximativ 5 minute. (Dacă amestecul nu spumă, aruncați și începeți din nou cu drojdie nouă.)
Ingrediente de care veți avea nevoie
ZahărZahăr
ApăApă
DrojdieDrojdie
Echipamente pe care le vei folosi
Cupa De MăsurareCupa De Măsurare
2
Bateți împreună 3 1/2 căni de făină și 1 lingură de sare de masă într-un castron mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare De MasăSare De Masă
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
Echipamente pe care le vei folosi
BatetiBateti
BolBol
3
Adăugați amestecul de drojdie și amestecați cu o lingură de lemn până formează un aluat. Suprafața de lucru a prafului cu 1 lingură de făină, apoi scoateți aluatul și frământați, prăfuind treptat cu suficientă făină suplimentară pentru a face un aluat lipicios neted, aproximativ 8 minute. (Aluatul trebuie să fie oarecum lipicios pentru a facilita rularea și formarea în covrigi).
Ingrediente de care veți avea nevoie
CovrigiCovrigi
AluatAluat
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
DrojdieDrojdie
Echipamente pe care le vei folosi
Lingura De LemnLingura De Lemn
4
Întoarceți aluatul în castron și acoperiți bine vasul cu folie de plastic, apoi lăsați aluatul să crească într-un loc fără curenți la temperatura camerei calde până când se dublează în vrac, aproximativ 45 de minute. Întoarceți aluatul pe o suprafață de lucru curată și tăiați-l în 8 bucăți egale. Folosind palmele, rulați 1 bucată înainte și înapoi pe o suprafață de lucru curată și uscată într-o frânghie lungă de aproximativ 24 de centimetri. Dacă aluatul se lipește de mâini, pudrați-le ușor cu făină. Răsuciți aluatul într-o formă de covrig. (Aluatul se va retrage pe măsură ce formați covrigul.)
Ingrediente de care veți avea nevoie
CovrigiCovrigi
AluatAluat
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
RolaRola
FolieFolie
Echipamente pe care le vei folosi
Folie De PlasticFolie De Plastic
BolBol
5
Transferați covrigul cu mâinile pe o foaie de copt unsă și formați încă 7 covrigi în același mod cu aluatul rămas, distanțându-i la 1 1/2 inci.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CovrigiCovrigi
AluatAluat
Echipamente pe care le vei folosi
Foaie De CoptFoaie De Copt
6
Lăsați covrigii să stea, neacoperiți, aproximativ 20 de minute. Între timp, puneți grătarul cuptorului în treimea superioară a cuptorului și preîncălziți cuptorul la 425 F. aduceți la fierbere o oală largă de 6 litri de apă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CovrigiCovrigi
ApăApă
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru GarnituraCrengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
7
Folosind ambele mâini, adăugați cu grijă 3 covrigi, câte 1 la rând, în apă clocotită și gătiți, răsturnând o dată cu clești, până când covrigii sunt umflați și forma este setată, aproximativ 3 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CovrigiCovrigi
ApăApă
Echipamente pe care le vei folosi
CleșteClește
8
Transferați covrigii prefierți într-un raft pentru a se răci. Repetați cu restul de 5 covrigi în 2 loturi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CovrigiCovrigi
9
Tapetați foaia de copt cu hârtie pergament și hârtie cu ulei, apoi aranjați covrigii pe foaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CovrigiCovrigi
Ulei De GătitUlei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Hârtie De CoptHârtie De Copt
Foaie De CoptFoaie De Copt
10
Ungeți covrigii ușor cu o parte din ou și presărați sare de covrig.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CovrigiCovrigi
SareSare
OuăOuă
11
Coaceți până se rumenesc și ușor cruste, aproximativ 35 de minute. Se răcește 15 minute, apoi se servește cald.
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
12
* Disponibil la regele Arthur făină (800-827-6836).
Ingrediente de care veți avea nevoie
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
1
* Aluatul poate fi amestecat și frământat într-un mixer cu suport prevăzut cu cârligul pentru aluat. * Covrigii sunt cei mai buni în ziua în care sunt făcuți. (Când sunt păstrate peste noapte, sarea se poate dizolva.)
Ingrediente de care veți avea nevoie
CovrigiCovrigi
AluatAluat
SareSare
Echipamente pe care le vei folosi
Stand MixerStand Mixer
DificultateExpert
Gata În5 hrs
Porții8
Scor De Sănătate9
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista