Covrigei Din New York
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de garnituri, așa că încercați covrigii din New York. Această rețetă face 8 porții cu 230 calorii, 7g de proteine, și 1g de grăsime fiecare. Pentru 15 cenți pe porție, această rețetă acoperă 9% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Este o opțiune bună dacă urmați un fără lactate și vegetarian dieta. Mergeți la magazin și ridicați sare de covrig, zahăr, făină și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 5 ore. Este adus la tine de Epicurious. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 50%. Acest scor este destul de bun. Rețete similare includ New York, New York, New York Sour, și New York Sour.
Instrucțiuni
Se amestecă împreună zahărul, drojdia și 1 1/2 căni de apă călduță (105 până la 110 litri F) într-o cană de măsurare din sticlă, apoi se lasă să stea până se spumează, aproximativ 5 minute. (Dacă amestecul nu spumă, aruncați și începeți din nou cu drojdie nouă.)
Bateți împreună 3 1/2 căni de făină și 1 lingură de sare de masă într-un castron mare.
Adăugați amestecul de drojdie și amestecați cu o lingură de lemn până formează un aluat. Suprafața de lucru a prafului cu 1 lingură de făină, apoi scoateți aluatul și frământați, prăfuind treptat cu suficientă făină suplimentară pentru a face un aluat lipicios neted, aproximativ 8 minute. (Aluatul trebuie să fie oarecum lipicios pentru a facilita rularea și formarea în covrigi).
Întoarceți aluatul în castron și acoperiți bine vasul cu folie de plastic, apoi lăsați aluatul să crească într-un loc fără curenți la temperatura camerei calde până când se dublează în vrac, aproximativ 45 de minute. Întoarceți aluatul pe o suprafață de lucru curată și tăiați-l în 8 bucăți egale. Folosind palmele, rulați 1 bucată înainte și înapoi pe o suprafață de lucru curată și uscată într-o frânghie lungă de aproximativ 24 de centimetri. Dacă aluatul se lipește de mâini, pudrați-le ușor cu făină. Răsuciți aluatul într-o formă de covrig. (Aluatul se va retrage pe măsură ce formați covrigul.)
Transferați covrigul cu mâinile pe o foaie de copt unsă și formați încă 7 covrigi în același mod cu aluatul rămas, distanțându-i la 1 1/2 inci.
Lăsați covrigii să stea, neacoperiți, aproximativ 20 de minute. Între timp, puneți grătarul cuptorului în treimea superioară a cuptorului și preîncălziți cuptorul la 425 F. aduceți la fierbere o oală largă de 6 litri de apă.
Folosind ambele mâini, adăugați cu grijă 3 covrigi, câte 1 la rând, în apă clocotită și gătiți, răsturnând o dată cu clești, până când covrigii sunt umflați și forma este setată, aproximativ 3 minute.
Transferați covrigii prefierți într-un raft pentru a se răci. Repetați cu restul de 5 covrigi în 2 loturi.
Tapetați foaia de copt cu hârtie pergament și hârtie cu ulei, apoi aranjați covrigii pe foaie.
Ungeți covrigii ușor cu o parte din ou și presărați sare de covrig.
Coaceți până se rumenesc și ușor cruste, aproximativ 35 de minute. Se răcește 15 minute, apoi se servește cald.
* Disponibil la regele Arthur făină (800-827-6836).
* Aluatul poate fi amestecat și frământat într-un mixer cu suport prevăzut cu cârligul pentru aluat. * Covrigii sunt cei mai buni în ziua în care sunt făcuți. (Când sunt păstrate peste noapte, sarea se poate dizolva.)