Covrig desert necesită aproximativ 30 minute de la început până la sfârșit. Această rețetă servește 12. O porție conține 511 calorii, 7g de proteine, și 25g de grăsime. Pentru $1.32 pe portie, această rețetă acoperă 9% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă este plăcută de 52 de mâncăruri și bucătari. Mergeți la magazin și ridicați toppingul biciuit, margarina, jeleul de căpșuni și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Este adus la tine de Toțiretete. Cu o lingură scor de 44%, acest fel de mâncare este solid. Încercați Covrig Desert, Desert De Covrig Cu Căpșuni, și Desert De Covrig Cu Căpșuni pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Preîncălziți cuptorul la 400 grade F (200 grade C).
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor
2
Într-un castron mediu, combinați covrigii zdrobiți, margarina topită și 1/4 cană de zahăr. Apăsați amestecul într-o tigaie de 9x13 inch.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Margarină
Covrigi
Zahăr
Echipamente pe care le vei folosi
Tava De Copt
Bol
3
Coaceți timp de 8 până la 10 minute.
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor
4
Lasă să se răcească.
5
Într-un bol mare de amestecare, bateți crema de brânză, toppingul bătut congelat și 1 cană de zahăr.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Biciuit Topping
Cremă De Brânză
Zahăr
Echipamente pe care le vei folosi
Bol De Amestecare
6
Se toarnă peste crusta de covrig.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Covrigi
1/2 Pachet De Foietaj Congelat (1 Foaie), Decongelat
7
Într-o cratiță mare, combinați apa clocotită și gelatina cu aromă de căpșuni; aduceți la fierbere. Se amestecă căpșunile congelate. Când începe să se îngroașe, se toarnă peste umplutura de brânză cremă.