Cotlete de porc umplute cu un chutney de Pecan Fructat

Cotlete de porc umplute cu un chutney de Pecan Fructat
Cotletele de porc umplute cu un chutney Pecan Fructat ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Pentru $2.68 pe portie, această rețetă acoperă 24% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 31g de proteine, 20g de grăsime, și un total de 473 calorii. Această rețetă servește 2. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Mergeți la magazin și ridicați conserve de zmeură, suc de portocale, rozmarin și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 40 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 60%. Acest scor este solid. Rețete similare sunt Fructe Pecan Chutney, Măr, Brânză De Capră Și Cotlete De Porc Umplute Cu Pecan, și Cotlet De Porc Umplut Cu Afine-Pecan Și Piure De Mere-Păstârnac.

Vin recomandat: Chardonnay, Pinot Noir, Riesling

Cotletele de porc funcționează foarte bine cu Chardonnay, Pinot Noir și Riesling. Chardonnay se potrivește cotletelor simple sau cotletelor într-un sos de unt sau smântână, riesling uscat completează adaosurile dulci precum muștarul de miere sau merele, iar pinot noir este un pariu sigur pentru preparatele din carne de porc în general. Un vin pe care l-ați putea încerca este Tenuta di Nozzole le Bruniche Chardonnay. Are 4,4 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 12 dolari.
Tenuta di Nozzole le Bruniche Chardonnay
Tenuta di Nozzole le Bruniche Chardonnay
Nozzole le Bruniche este o expresie elegantă și distinctivă a soiului Chardonnay, cu un buchet curat și parfumat de fructe albe și tropicale compensate de ușoare nuanțe de pâine prăjită. Pe cerul gurii, acesta arată un echilibru superb de maturitate a fructelor subliniată de o aciditate proaspătă și structura corpului mediu, cu o impresie de ansamblu de complexitate delicată. Acestea se repetă în finisajul curat, persistent, care se termină pe o notă subtilă prăjită.
DificultateNormal
Gata În40 m.
Porții2
Scor De Sănătate21
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista