Cotlete de porc umplute cu feta și spanac
Cotletele de porc umplute cu Fetan și spanac ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Această rețetă servește 4. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten și primară are 262 calorii, 29G de proteine, și 14g de grăsime pe porție. Pentru $3.09 pe portie, această rețetă acoperă 32% necesarul zilnic de vitamine și minerale. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Dacă aveți la îndemână brânză feta, cotlet de porc tăiat în centru, oregano și alte câteva ingrediente, o puteți face. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 73%. Acest scor este bun. Încercați Cotlete de porc umplute cu ciuperci și spanac, Cotlete de porc umplute cu roșii și spanac, și Cotlet de porc umplut cu spanac și brânză de capră pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Încălziți o tigaie mare antiaderentă la foc mediu-mare. Acoperiți tigaia cu spray de gătit.
Adăugați 2 căței de usturoi; saut 1 minut.
Adăugați 1/4 linguriță sare, 1/8 linguriță piper, roșii și spanac; saut până se evaporă umezeala.
Se ia de pe foc; se amestecă brânzeturile și coaja.
Tăiați o fantă orizontală prin cea mai groasă porție din fiecare cotlet de porc pentru a forma un buzunar. Umpleți aproximativ 1/4 cană de amestec de spanac în fiecare buzunar.
Presărați restul de 1/4 linguriță sare și restul de 1/8 linguriță piper peste carne de porc. Aranjați carnea de porc pe raftul unei tigaie pentru pui de carne sau tigaie acoperită cu spray de gătit; așezați raftul în tigaie.
Combinați restul de 2 căței de usturoi, suc, muștar și oregano într-un castron; se amestecă bine.
Ungeți jumătate din amestecul de muștar peste carnea de porc. Se fierbe 6 minute; întoarceți carnea de porc.
Periați amestecul rămas peste carnea de porc; se fierbe 2 minute sau până se termină.
Vin recomandat: Chardonnay, Pinot Noir, Riesling
Cotletele de porc pot fi asociate cu Chardonnay, Pinot Noir și Riesling. Chardonnay se potrivește cotletelor simple sau cotletelor într-un sos de unt sau smântână, riesling uscat completează adaosurile dulci precum muștarul de miere sau merele, iar pinot noir este un pariu sigur pentru preparatele din carne de porc în general. Un vin pe care l-ai putea încerca este Trentadue la Storia Chardonnay. Are 4,3 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 20 de dolari.
![Trentadue La Storia Chardonnay]()
Trentadue La Storia Chardonnay
Chardonnay 2014, Coasta Sonoma, este tipic pentru soiul cu arome de mere, piersici albe și citrice. Cu mai mult timp în sticlă arome nuanțate de nucșoară, pâine prăjită ușoară și vanilie vin să se joace împreună cu sugestia de ananas și lămâi coapte Meyer. Senzația gurii este clară și restrânsă, cu mineralitate clară și puritate a fructelor. Bogat, elegant și frumos echilibrat.