Cotlete De Porc Umplute

Cotlete De Porc Umplute
Cotletele de porc umplute sunt un fără gluten, fără lactate și primal rețetă cu 4 porții. Acest fel principal are 676 calorii, 46G de proteine, și 53G de grăsime pe porție. Pentru $2.74 pe portie, această rețetă acoperă 25% necesarul zilnic de vitamine și minerale. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 30 minute. 65 de persoane au considerat că această rețetă este gustoasă și satisfăcătoare. Mergeți la magazin și ridicați Cotletele de porc, uleiul de măsline, pudra de usturoi și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. Cu o lingură scor de 72%, acest fel de mâncare este solid. Rețete similare sunt Cotlete De Porc Umplute, Cotlete de porc umplute III, și Cotlete De Porc Umplute.

Instrucțiuni

1
Echipament Special: 4 frigarui din lemn sau scobitori
Echipamente pe care le vei folosi
Frigarui Din LemnFrigarui Din Lemn
ScobitoriScobitori
2
Configurați grătarul pentru grătarul direct. Când cărbunii sunt albi fierbinți, întindeți-i uniform și puneți grătarul deasupra pentru a se încălzi. Între timp, umpleți fiecare cotlet de porc cu cârnați și frecați carnea liberal cu condimentul casei. Asigurați fiecare cotlet de porc cu o frigăruie de lemn sau scobitori (nu uitați să îndepărtați înainte de servire).
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cotlet De PorcCotlet De Porc
Condimente Uscate FrecaCondimente Uscate Freca
CârnațiCârnați
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
CarneCarne
Echipamente pe care le vei folosi
ScobitoriScobitori
FrigaruiFrigarui
1/2 Cană Brânză Cheddar Mărunțită Pentru Tacos1/2 Cană Brânză Cheddar Mărunțită Pentru Tacos
3
Ungeți uleiul pe grătarul grătarului pentru a preveni lipirea.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De GătitUlei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
1/2 Cană Brânză Cheddar Mărunțită Pentru Tacos1/2 Cană Brânză Cheddar Mărunțită Pentru Tacos
4
Așezați Cotletele de porc pe grătar și grătar până se rumenesc frumos, aproximativ 5 până la 6 minute. Rotiți și repetați procesul. O temperatură internă de 160 de grade F este recomandată pentru carnea de porc. Asigurați-vă că umplutura de cârnați și cotletul de porc sunt bine gătite.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cotlet De PorcCotlet De Porc
UmpluturăUmplutură
CârnațiCârnați
Carne De PorcCarne De Porc
Echipamente pe care le vei folosi
1/2 Cană Brânză Cheddar Mărunțită Pentru Tacos1/2 Cană Brânză Cheddar Mărunțită Pentru Tacos

Vin recomandat: Chardonnay, Pinot Noir, Riesling

Cotlete de porc în meniu? Încercați să împerecheați cu Chardonnay, Pinot Noir și Riesling. Chardonnay se potrivește cotletelor simple sau cotletelor într-un sos de unt sau smântână, riesling uscat completează adaosurile dulci precum muștarul de miere sau merele, iar pinot noir este un pariu sigur pentru preparatele din carne de porc în general. Puteți încerca Antica Chardonnay (Mountain Select). Recenzenților le place destul de mult cu un rating de 4,5 din 5 stele și un preț de aproximativ 29 de dolari pe sticlă.
Antica Chardonnay (Munte Selectați)
Antica Chardonnay (Munte Selectați)
Chardonnay 2017 este vibrant și bogat cu arome ispititoare care duc la un miez ferm de arome de pere, mere și caise umbrite de stejar ușor condimentat. La gust, vinul oferă strat după strat de arome persistente. Vinul evidențiază puritatea varietală cu eleganță și prospețime pe gust.Chardonnay a fost cules de la viță de vie în vârstă de 4 până la 31 de ani din porțiuni selectate din nouă blocuri de viță de vie, care sunt plantate la o altitudine de 1.413-1.494 picioare. Selecția din acest an a cuprins 10 Clone Chardonnay—nouă Burgundian și aclamata selecție Heritage Weimer—care împreună creează complexitatea aromelor și aromelor pe care le căutăm pentru Chardonnay-ul nostru montan.
DificultateNormal
Gata În30 m.
Porții4
Scor De Sănătate15
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista