Cotlete De Porc Umplute
Cotletele de porc umplute sunt un fără gluten, fără lactate și primal rețetă cu 4 porții. Acest fel principal are 676 calorii, 46G de proteine, și 53G de grăsime pe porție. Pentru $2.74 pe portie, această rețetă acoperă 25% necesarul zilnic de vitamine și minerale. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 30 minute. 65 de persoane au considerat că această rețetă este gustoasă și satisfăcătoare. Mergeți la magazin și ridicați Cotletele de porc, uleiul de măsline, pudra de usturoi și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. Cu o lingură scor de 72%, acest fel de mâncare este solid. Rețete similare sunt Cotlete De Porc Umplute, Cotlete de porc umplute III, și Cotlete De Porc Umplute.
Instrucțiuni
Echipament Special: 4 frigarui din lemn sau scobitori
Configurați grătarul pentru grătarul direct. Când cărbunii sunt albi fierbinți, întindeți-i uniform și puneți grătarul deasupra pentru a se încălzi. Între timp, umpleți fiecare cotlet de porc cu cârnați și frecați carnea liberal cu condimentul casei. Asigurați fiecare cotlet de porc cu o frigăruie de lemn sau scobitori (nu uitați să îndepărtați înainte de servire).
Ungeți uleiul pe grătarul grătarului pentru a preveni lipirea.
Așezați Cotletele de porc pe grătar și grătar până se rumenesc frumos, aproximativ 5 până la 6 minute. Rotiți și repetați procesul. O temperatură internă de 160 de grade F este recomandată pentru carnea de porc. Asigurați-vă că umplutura de cârnați și cotletul de porc sunt bine gătite.