Cotlete de porc la grătar și ceapă

Cotlete de porc la grătar cu ceapă necesită aproximativ 25 de minute de la început până la sfârșit. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten, fără lactate și integrală de 30 de calorii are 503 calorii , 42 g de proteine și 18 g de grăsimi per porție. Această rețetă este pentru 6 persoane. Pentru 5,43 USD per porție , această rețetă acoperă 23% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Este potrivită ca fel principal. Vă este oferită de Taste of Home. Un amestec de condimente goya® adobo, ceapă, goya® mojo chipotle și câteva alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. O persoană a fost impresionată de această rețetă. Ziua de 4 iulie va fi și mai specială cu această rețetă. Luând în considerare toți factorii, această rețetă obține un scor generos de 67% , ceea ce este solid. Încercați cotlete de porc cu mere și ceapă , porc la grătar Abodo cu ceapă umplută cu sos Esquite și cotlete de porc la grătar cu ananas pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Într-o pungă cu fermoar sau într-un recipient mare cu capac, combinați carnea de porc, ceapa și 1 cană de mojo. Sigilați punga și transferați-o la frigider; răciți-o cel puțin 3 ore sau peste noapte.
Pregătiți un grătar la foc mediu-mare sau încălziți o tigaie mare, ușor unsă, la foc mediu-mare.
Scoateți carnea de porc și ceapa din marinadă; aruncați orice lichid rămas. Condimentați carnea de porc cu adobo. Gătiți carnea de porc până se rumenește și temperatura internă înregistrează 71°C pe un termometru cu citire rapidă, stropind cu mojo rămas, întorcând o dată, timp de 15-20 de minute. Gătiți unturile până se înmoaie și se rumenesc, aproximativ 10 minute.
Împărțiți carnea de porc și ceapa în mod egal în vasele de servire.