Cotlete de porc la grătar și ceapă

Cotlete de porc la grătar și ceapă
Cotlete de porc la grătar cu ceapă necesită aproximativ 25 de minute de la început până la sfârșit. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten, fără lactate și integrală de 30 de calorii are 503 calorii , 42 g de proteine și 18 g de grăsimi per porție. Această rețetă este pentru 6 persoane. Pentru 5,43 USD per porție , această rețetă acoperă 23% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Este potrivită ca fel principal. Vă este oferită de Taste of Home. Un amestec de condimente goya® adobo, ceapă, goya® mojo chipotle și câteva alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. O persoană a fost impresionată de această rețetă. Ziua de 4 iulie va fi și mai specială cu această rețetă. Luând în considerare toți factorii, această rețetă obține un scor generos de 67% , ceea ce este solid. Încercați cotlete de porc cu mere și ceapă , porc la grătar Abodo cu ceapă umplută cu sos Esquite și cotlete de porc la grătar cu ananas pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Într-o pungă cu fermoar sau într-un recipient mare cu capac, combinați carnea de porc, ceapa și 1 cană de mojo. Sigilați punga și transferați-o la frigider; răciți-o cel puțin 3 ore sau peste noapte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt
Fund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativFund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativ
2
Pregătiți un grătar la foc mediu-mare sau încălziți o tigaie mare, ușor unsă, la foc mediu-mare.
Echipamente pe care le vei folosi
1 Ardei Gras Galben, Taiat In Treimi1 Ardei Gras Galben, Taiat In Treimi
Sambal (pastă De Usturoi și Chili)Sambal (pastă De Usturoi și Chili)
3
Scoateți carnea de porc și ceapa din marinadă; aruncați orice lichid rămas. Condimentați carnea de porc cu adobo. Gătiți carnea de porc până se rumenește și temperatura internă înregistrează 71°C pe un termometru cu citire rapidă, stropind cu mojo rămas, întorcând o dată, timp de 15-20 de minute. Gătiți unturile până se înmoaie și se rumenesc, aproximativ 10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Cană De Ciuperci Shiitake, Tăiate în Sferturi1/2 Cană De Ciuperci Shiitake, Tăiate în Sferturi
1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt
Fund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativFund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativ
Echipamente pe care le vei folosi
Sos Iute Cu Ulei De SusanSos Iute Cu Ulei De Susan
4
Împărțiți carnea de porc și ceapa în mod egal în vasele de servire.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt
Fund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativFund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativ
DificultateNormal
Gata În25 m.
Porții6
Scor De Sănătate19
Revista