Cotlete de porc glazurate cu struguri și mere
Cotletul de porc glazurat de struguri și mere este un lactate gratuit felul principal. O porție conține 576 calorii, 39G de proteine, și 27G de grăsime. Această rețetă servește 3. Pentru $ 2.85 pe portie, această rețetă acoperă 29% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați mere, cârnați, ceapă și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. Pentru a utiliza până ulei vegetal ai putea urma acest curs principal cu Tort De Cafea Cu Afine #SundaySupper ca desert. Cu o lingură scor de 64%, acest fel de mâncare este bun. Rețete similare sunt Cotlete De Porc Glazurate Cu Struguri De Mere, Cotlete De Porc Glazurate Cu Mere, și Cotlete Rapide De Porc Glazurate Cu Mere.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 375 grade F (190 grade C).
Feliați un buzunar în partea laterală a fiecărui cotlet de porc. Umpleți 1 lingură de pesmet în fiecare buzunar. Umpleți câteva felii de cârnați italieni în fiecare buzunar. Condimentați exteriorul cotletelor cu condimente de sare, piper și friptură.
Încălziți uleiul într-o tigaie rezistentă la cuptor la foc mediu-mare. Prăjiți Cotletele de porc în tigaie până se rumenesc.
Scoateți cotletele din tigaie și păstrați-le calde pe o farfurie.
Adăugați ceapa și ciupercile în tigaie. Gatiti si amestecati pana se inmoaie. Întoarceți cotletele în tigaie și adăugați feliile de mere și sucul de struguri. Se condimentează cu o cantitate mică de sare și piper.
Transferați tigaia în cuptorul preîncălzit și coaceți timp de 1 oră.
Serviți Cotletele de porc cu sosul spooned peste ele.