Cotlete de porc Gingered în suc de portocale

Cotlete de porc Gingered în suc de portocale
Cotletele de porc Gingered în suc de portocale ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. O porție conține 425 calorii, 31g de proteine, și 24g de grăsime. Această rețetă servește 4. Pentru $2.16 pe portie, această rețetă acoperă 23% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Este o opțiune bună dacă urmați un fără lactate dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 1 oră. Este adus la tine de Allrecipes. Un amestec de cotlet de porc, ulei de măsline, suc de portocale și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a folosi ghimbirul măcinat, puteți urma acest fel principal cu Tort de ghimbir cu glazură de ghimbir cristalizată ca desert. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 64%, care este solid. Dacă vă place această rețetă, s-ar putea să vă placă și rețete precum Carne de porc și cartofi cu suc de portocale și Cola, Suc De Rădăcină De Întinerire / Morcov, Sfeclă, Portocale De Sânge, Ghimbir, Suc De Turmeric, și Suc de inimă sănătos și de curățare: sfeclă morcov mere Lime portocaliu suc de ghimbir.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 350 grade F (175 grade C).
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
2
Așezați făina, ghimbirul, sarea și piperul într-o pungă de hârtie sau plastic.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și PiperSare și Piper
GhimbirGhimbir
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
Echipamente pe care le vei folosi
Pungi ZiplocPungi Ziploc
3
Puneți cotletele în pungă și agitați pentru a acoperi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Zahăr Roșu GrosierZahăr Roșu Grosier
4
Încălziți uleiul într-o tigaie la foc mediu-mare. Cotlet de porc brun în uleiul fierbinte pe ambele părți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cotlet De PorcCotlet De Porc
Ulei De GătitUlei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
5
Transferați cotletele într-o farfurie.
Echipamente pe care le vei folosi
Caserola Fel De MâncareCaserola Fel De Mâncare
6
Așezați ceapa în tigaia fierbinte și gătiți până se înmoaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CeapăCeapă
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
7
Se toarnă coniacul în tigaie și se amestecă pentru a încorpora orice bucăți de mâncare care ar putea fi lipite de tigaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Vârfuri De Cuișoare Măcinate2 Vârfuri De Cuișoare Măcinate
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
8
Se toarnă ceapa și sucurile peste Cotletele de porc din vas.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cotlet De PorcCotlet De Porc
CeapăCeapă
9
Se toarnă și sucul de portocale în caserolă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Suc De PortocaleSuc De Portocale
10
Acoperiți și coaceți timp de 45 de minute sau până când cotletele nu mai sunt roz.
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
11
Se servește cu sosul de portocale din vas.
Ingrediente de care veți avea nevoie
PortocaliuPortocaliu
SosSos
DificultateGreu
Gata În1 h
Porții4
Scor De Sănătate22
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista