Cotlete de porc Gingered în suc de portocale

Cotletele de porc Gingered în suc de portocale ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. O porție conține 425 calorii, 31g de proteine, și 24g de grăsime. Această rețetă servește 4. Pentru $2.16 pe portie, această rețetă acoperă 23% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Este o opțiune bună dacă urmați un fără lactate dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 1 oră. Este adus la tine de Allrecipes. Un amestec de cotlet de porc, ulei de măsline, suc de portocale și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a folosi ghimbirul măcinat, puteți urma acest fel principal cu Tort de ghimbir cu glazură de ghimbir cristalizată ca desert. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 64%, care este solid. Dacă vă place această rețetă, s-ar putea să vă placă și rețete precum Carne de porc și cartofi cu suc de portocale și Cola, Suc De Rădăcină De Întinerire / Morcov, Sfeclă, Portocale De Sânge, Ghimbir, Suc De Turmeric, și Suc de inimă sănătos și de curățare: sfeclă morcov mere Lime portocaliu suc de ghimbir.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 350 grade F (175 grade C).
Așezați făina, ghimbirul, sarea și piperul într-o pungă de hârtie sau plastic.
Puneți cotletele în pungă și agitați pentru a acoperi.
Încălziți uleiul într-o tigaie la foc mediu-mare. Cotlet de porc brun în uleiul fierbinte pe ambele părți.
Transferați cotletele într-o farfurie.
Așezați ceapa în tigaia fierbinte și gătiți până se înmoaie.
Se toarnă coniacul în tigaie și se amestecă pentru a încorpora orice bucăți de mâncare care ar putea fi lipite de tigaie.
Se toarnă ceapa și sucurile peste Cotletele de porc din vas.
Se toarnă și sucul de portocale în caserolă.
Acoperiți și coaceți timp de 45 de minute sau până când cotletele nu mai sunt roz.
Se servește cu sosul de portocale din vas.