Cotlete de porc gigant la grătar cu sos de grătar dulce de piersici
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați Cotletele de porc gigant la grătar cu sos de grătar dulce de piersici. O porție conține 802 calorii, 78g de proteine, și 33g de grăsime. Această rețetă servește 4 și costă 7,4 USD pe porție. Al Patrulea Iulie va fi și mai special cu această rețetă. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 30 de minute. Dacă aveți la îndemână ulei de măsline, roșii, zahăr brun și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Pentru a utiliza până ulei de măsline ar putea urma acest curs principal cu Sauteed banane, Granolan și iaurt Parfait ca desert. Această rețetă este tipică bucătăriei americane. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și fără lactate dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 75%. Acest scor este solid. Încercați Cotlet De Porc La Grătar Cu Piersici La Grătar, Cotlete de porc cu sos de grătar de piersici, și Cotlete de porc cu zahăr brun cu sos de grătar de piersici pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Construiți un foc pe mai multe niveluri în grătar: lăsați 1/4 din fund liber de cărbuni, lăsați cărbunii în restul de 3/4 din grătar, astfel încât să fie de 3 ori mai mari pe 1 parte decât pe cealaltă. Când cărbunii sunt aprinși și temperatura a scăzut la mediu (țineți mâna la aproximativ 5 inci deasupra grilei de grătar, peste zona în care cărbunii sunt cei mai adânci, timp de 4 până la 5 secunde), grătarul este gata de gătit.
Echipamente pe care le vei folosi
Fulgi De Legume
1
Combinați ingredientele pentru frecare de condimente într-un castron mic și amestecați bine. Frecați Cotletele de porc generos pe ambele părți cu amestecul și dați deoparte în timp ce faceți sosul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cotlet De Porc
2 3/4 Uncii (75 Grame) Sultane Aurii
Măruntaie și Os De Gât De Curcan
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
2
Faceți sosul: într-o tigaie mare la foc mediu-mare, încălziți uleiul până la cald, dar nu fumați.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Măruntaie și Os De Gât De Curcan
Frișcă Sau înghețată De Vanilie și Nuci Pecan Prăjite Suplimentare, Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, Decojiți
3
Adăugați ceapa și gătiți, amestecând ocazional, până se rumenesc, aproximativ 11 până la 13 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
4
Adăugați piersicile, ghimbirul și roșiile și gătiți, amestecând frecvent timp de 2 minute. Se amestecă oțetul, sucul de portocale, zahărul, ienibaharul și sarea și piperul, după gust. Aduceți amestecul la fierbere, apoi reduceți căldura și fierbeți până când amestecul este redus cu aproximativ 1/2 și îngroșat ușor, aproximativ 20 de minute. Gustați și reglați pentru condiment, apoi transferați sosul într-un blender sau robot de bucătărie și piure până la neted (aveți grijă cu lichide fierbinți). Rezervați 1/4 cană de sos pentru ungerea cotletelor, apoi turnați sosul rămas într-un bol mic de servire.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pepperoncini, Pentru Garnitură
Precum Invidia îngerilor
4 Dovlecei Mici, Tăiați în Bucăți De 1/4 Inch
10 Ciolăgi De Vițel, De 2 Până La 3 Inci Grosime
2 Cepe Galbene, Curățate și Tocate
1-1/4 Cani De Capsuni Congelate Neindulcite, Decongelate
Felii Subțiri De șuncă Virginia Sau Prosciutto
Frișcă Suplimentară Groasă, Opțională
Măruntaie și Os De Gât De Curcan
Suc De Lămâie, Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Heirloom, Tocate, Opțional
42 Lemn Dulce Snur Roșu
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
5
Puneți cotletele pe grătar peste cărbuni și gătiți, întorcând o dată, până la coacerea dorită; 8 până la 10 minute pe fiecare parte pentru mediu. În ultimele 30 de secunde de gătit pe fiecare parte, bateți cotletele generos cu sosul. Verificați pentru doneness.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Măruntaie și Os De Gât De Curcan
Echipamente pe care le vei folosi
Fulgi De Legume
6
Serviți cotletele fierbinți cu sos suplimentar de grătar pe lateral.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Slănină Dublu Afumată, Tăiată Cubulețe Mici
7
Nota bucătarului: sosul de condimente și grătar conține zahăr, care ar putea arde în timp ce gătiți pe grătar. Dacă cotletele încep să ardă la exterior, mutați-le în partea mai rece a grătarului și acoperiți-le cu o tigaie metalică sau folie de unică folosință pentru a termina gătitul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Slănină Dublu Afumată, Tăiată Cubulețe Mici
2 3/4 Uncii (75 Grame) Sultane Aurii
18 Creveți Colosali, Cu Coadă, Curățați și Devenați
Suc De Lămâie, Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
Nuci Pecan Tocate Marunt, Plus Extra Pentru Servire
Chardonnay, Pinot Noir și Riesling sunt alegeri excelente pentru Cotletele de porc. Chardonnay se potrivește cu cotlete simple sau cotlete într-un sos de unt sau smântână, riesling uscat completează adaosurile dulci precum muștarul de miere sau merele, iar pinot noir este un pariu sigur pentru mâncărurile de porc în general. Hanna Chardonnay cu un rating de 4.4 din 5 stele pare a fi un meci bun. Costă aproximativ 16 dolari pe sticlă.