Cotlete de porc cubaneze în stil fluture
Dacă aveți aproximativ 52 de minute la dispoziție în bucătărie, cotletele de porc în stil cubanez în fluture ar putea fi o rețetă excelentă , fără gluten și דל פחמימות,ă, de încercat. Pentru 3,61 dolari per porție , această rețetă acoperă 36% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă are 4 porții. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 51 g de proteine , 44 g de grăsimi și un total de 650 de calorii . Un amestec de usturoi, brânză elvețiană, suc de lime și câteva alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Funcționează bine ca un fel principal destul de scump. 548 de persoane s-au bucurat că au încercat această rețetă. Vă este oferită de Foodnetwork. Per total, această rețetă obține un scor remarcabil de 96% . Rețete similare sunt medalioanele de porc în stil cubanez , puiul la cuptor în fluture cu ceapă și morcovi și fasolea neagră cubaneză cu orez .
Instrucțiuni
Urmărește cum se prepară această rețetă.
Încălziți grătarul la foc mare.
Amestecați împreună 1/2 cană de suc de portocale, 1/4 cană de suc de lime, 3 linguri de oregano, usturoiul, chimenul și uleiul de canola într-o tavă mare de copt.
Adăugați carnea de porc și întoarceți-o pentru a o acoperi. Acoperiți și lăsați la marinat cel puțin 15 minute și până la 2 ore în frigider.
Scoateți carnea de porc din marinadă și uscați-o prin tamponare.
Așezați cotletele pe o suprafață plană, cu partea tăiată în sus, și condimentați cu sare și piper.
Așezați o felie de brânză, 2 felii de șuncă, câteva felii de murătură și o altă felie de brânză pe o jumătate a cotletului. Îndoiți, ungeți partea de sus cu ulei și condimentați cu sare și piper. Repetați cu restul ingredientelor.
Așezați cotletele pe grătar, cu partea cu ulei în jos, și frigeți-le până se rumenesc, 3-4 minute. Întoarceți cotletele și continuați să frigeți-le până când partea de jos devine aurie și brânza se topește, încă 2-3 minute.
Amestecați sucul rămas de portocală și lime, oregano și coriandru cu uleiul de măsline, sare și piper, după gust. Turnați peste cotlete și serviți.