Cotlete de porc cu umplutură de mere

Cotlete de porc cu umplutură de mere
Coastele de porc cu umplutură de mere sunt un fel principal pentru 6 persoane. Pentru 4,27 USD per porție , această rețetă acoperă 29% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 677 de calorii , 36 g de proteine și 34 g de grăsimi . Poate fi savurată oricând, dar este deosebit de bună de Ziua Recunoștinței . O persoană a considerat această rețetă delicioasă și sățioasă. Vă este oferită de Taste of Home. De la preparare până la farfurie, această rețetă durează aproximativ 55 de minute . Mergeți la magazin și cumpărați măr, stafide, apă și alte câteva ingrediente pentru a o prepara astăzi. Luând în considerare toți factorii, această rețetă obține un scor generos de 61% , ceea ce este solid. Încercați Coastele de porc simple cu umplutură , Coastele de porc cu merișoare uscate, ciuperci și umplutură de castane și Coastele de porc cu mere - o mostră de toamnă în 30 de minute pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Într-o tigaie mare, rumeniți cotletele de porc la foc mediu în 2 linguri de unt pe fiecare parte; scoateți-le din tigaie și păstrați-le calde. În aceeași tigaie, sotați cuburile de umplutură, merele, țelina, stafidele, apa, salvia, sarea și piperul în untul rămas până când merele și țelina devin crocante și moi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă
Procesează Brânză Americană, Tăiată FâșiiProcesează Brânză Americană, Tăiată Fâșii
Cotlet De PorcCotlet De Porc
1 Baton De Scortisoara (1-1/2 Inchi)1 Baton De Scortisoara (1-1/2 Inchi)
Pătrățele Fiecare) Glazură Albă De Bomboane, Tocată GrosierPătrățele Fiecare) Glazură Albă De Bomboane, Tocată Grosier
6 Căței De Usturoi, 4 Zdrobiți și Ceilalți 2 Feliați Subțire6 Căței De Usturoi, 4 Zdrobiți și Ceilalți 2 Feliați Subțire
Roșii Medii Proaspete (aproximativ, Curățate și Tăiate în șasimiRoșii Medii Proaspete (aproximativ, Curățate și Tăiate în șasimi
115 G Brânză Americană Procesată Ușoară (recomandată: Velveeta Light)115 G Brânză Americană Procesată Ușoară (recomandată: Velveeta Light)
1/2 Crenguță Rozmarin1/2 Crenguță Rozmarin
Echipamente pe care le vei folosi
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
2
Transferați într-o tavă de copt unsă cu unt, cu o capacitate de 3 litri. Așezați deasupra cotletele de porc.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cotlet De PorcCotlet De Porc
Echipamente pe care le vei folosi
6 Felii De Sos De Merișoare Cu Jeleu6 Felii De Sos De Merișoare Cu Jeleu
3
Întindeți muștar peste cotlete. Acoperiți și coaceți la 175°C timp de 35 de minute. Descoperiți; coaceți încă 5-10 minute sau până când sucul cărnii iese limpede.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Felii De Pâine Prăjită Texas Sau Altă Pâine Albă, Prăjită4 Felii De Pâine Prăjită Texas Sau Altă Pâine Albă, Prăjită
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Cheddar Fără GrăsimeCheddar Fără Grăsime
DificultateGreu
Gata În55 m.
Porții6
Scor De Sănătate21
Revista