Cotlete de porc cu umplutură de mere
Coastele de porc cu umplutură de mere sunt un fel principal pentru 6 persoane. Pentru 4,27 USD per porție , această rețetă acoperă 29% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 677 de calorii , 36 g de proteine și 34 g de grăsimi . Poate fi savurată oricând, dar este deosebit de bună de Ziua Recunoștinței . O persoană a considerat această rețetă delicioasă și sățioasă. Vă este oferită de Taste of Home. De la preparare până la farfurie, această rețetă durează aproximativ 55 de minute . Mergeți la magazin și cumpărați măr, stafide, apă și alte câteva ingrediente pentru a o prepara astăzi. Luând în considerare toți factorii, această rețetă obține un scor generos de 61% , ceea ce este solid. Încercați Coastele de porc simple cu umplutură , Coastele de porc cu merișoare uscate, ciuperci și umplutură de castane și Coastele de porc cu mere - o mostră de toamnă în 30 de minute pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Într-o tigaie mare, rumeniți cotletele de porc la foc mediu în 2 linguri de unt pe fiecare parte; scoateți-le din tigaie și păstrați-le calde. În aceeași tigaie, sotați cuburile de umplutură, merele, țelina, stafidele, apa, salvia, sarea și piperul în untul rămas până când merele și țelina devin crocante și moi.
Transferați într-o tavă de copt unsă cu unt, cu o capacitate de 3 litri. Așezați deasupra cotletele de porc.
Întindeți muștar peste cotlete. Acoperiți și coaceți la 175°C timp de 35 de minute. Descoperiți; coaceți încă 5-10 minute sau până când sucul cărnii iese limpede.