Cotlete de porc cu ciuperci sălbatice Marsala

Nevoie de o curs principal fără gluten? Cotletele de porc cu ciuperci sălbatice Marsala ar putea fi o rețetă spectaculoasă de încercat. Această rețetă servește 4. O porție conține 258 calorii, 28G de proteine, și 11g de grăsime. Pentru $2.95 pe portie, această rețetă acoperă 20% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Dacă aveți la îndemână sare kosher, piper, cotlete de porc și alte câteva ingrediente, o puteți face. Pentru a consuma frisca grea, puteți urma acest fel principal cu Shortcake de căpșuni de casă cu frișcă Grand Marnier ca desert. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 58%. Acest scor este destul de bun. Încercați Filet de porc cu sos de ciuperci Marsala, J. C. C. gerschnitzel (cotlet de porc sau de vițel în sos de ciuperci), și Cotlete de porc cu ciuperci cremoase și sos de șalotă caramelizată pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Încălziți o tigaie mare la foc mediu-mare.
Adăugați 1 linguriță de ulei; se învârte pentru a acoperi.
Adăugați ciuperci și 1/4 linguriță sare; saut 8 minute.
Adăugați Marsala; gătiți 1 minut, răzuind tigaia pentru a slăbi bucățile rumenite.
Adăugați stoc; aduceți la fierbere și gătiți 2 minute.
Scoateți tigaia de pe foc; se amestecă smântâna și 1/8 linguriță de piper.
Presărați cotletele cu restul de 1/4 linguriță de sare și restul de 1/4 linguriță de piper.
Încălziți o tigaie mare și grea la foc mediu-mare.
Adăugați restul de 2 lingurițe de ulei în tigaie; se învârte pentru a acoperi.
Adăugați tăieturi; gătiți 2 până la 3 minute pe fiecare parte sau până când ați terminat.
Așezați 1 cotlet pe fiecare din cele 4 farfurii; acoperiți fiecare porție cu aproximativ 1/2 cană amestec de ciuperci.