O porție conține 391 calorii, 7g de proteine, și 16g de grăsime. Această rețetă servește 4. Dacă $2.67 pe portie se încadrează în bugetul dvs., cotletul de miel fiert provensal ar putea fi un remarcabil fără gluten, fără lactate și vegetarian rețetă pentru a încerca. 44 de persoane au încercat și le-a plăcut această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 25 de ore. Mergeți la magazin și ridicați crenguțe de cimbru, bulion de pui, căței de usturoi și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 85%. Acest scor este excelent. Încercați Cotlet de miel la gratar cu sos provensal, Cotlete De Miel Toscane La Grătar Cu Fasole Albă Caldă Provensal, și Cotlet De Miel Fiert pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Preîncălziți cuptorul la 375 F cu suportul în mijloc.
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor
2
Cotletele se usucă și se condimentează cu 1/2 linguriță fiecare de sare și piper (total).
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și Piper
3
Încălziți uleiul într-o tigaie grea de 12 inci la foc mediu-mare până când strălucește, apoi gătiți usturoiul, amestecând continuu, până devine auriu, aproximativ 1 minut.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Usturoi
Ulei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
4
Transferați cu o lingură cu fante pe o farfurie. Cotlet maro în 2 loturi, întorcându-se o dată, aproximativ 4 minute în total pe lot.
Echipamente pe care le vei folosi
Lingura Cu Fante
5
Transferați pe o farfurie.
6
Adăugați ceapa, frunza de dafin, 1/4 linguriță sare și 1/8 linguriță piper în tigaie și gătiți la foc mediu-mare, amestecând ocazional, până se rumenesc ușor, 10 până la 12 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Frunze De Dafin
Ceapă
Piper
Sare
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
7
Adăugați vin și aduceți la fierbere, răzuind bucăți maronii, apoi îndepărtați-le de pe foc.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Vin
8
Curățați cartofii și feliați aproximativ 1/8 inch grosime. Împrăștiați jumătate de cartofi într-un vas de copt puțin adânc de 3 litri, apoi acoperiți cu jumătate de ceapă. Împrăștiați usturoiul, cimbru și măsline peste ceapă, apoi acoperiți cu cotlete de miel. Repetați stratificarea cartofilor și cepei rămase, apoi turnați vin, bulion și sucuri de carne deasupra.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cotlet De Miel
Cartofi
Usturoi
Măsline
Ceapă
Bulion
Cimbru
Carne
Vin
Echipamente pe care le vei folosi
Tava De Copt
9
Coaceți, neacoperit, ungând blatul cu sucuri o dată sau de două ori, până când cartofii sunt fragezi și rumeniți deasupra și carnea este fragedă când este străpunsă cu vârful unui cuțit, aproximativ 1 1/2 ore.