Cotlete de miel cu sos de mentă și muștar

Cotletele de miel cu sos de mentă și muștar ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde cutia de rețete pentru felul principal. Această rețetă servește 4. Îți urmărești silueta? Acest fără gluten, fără lactate și rețetă primară are 1399 calorii, 56G de proteine, și 127g de grăsime pe porție. Pentru $9.14 pe portie, această rețetă acoperă 33% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați usturoi, miere, linguri de oțet de vin și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a consuma uleiul de măsline, puteți urma acest fel principal cu Parfait de banane, Granolan și iaurt sotate ca desert. Acesta va fi un hit la dvs Super Bowl eveniment. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 26 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 77%. Acest scor este destul de bun. Rețete similare sunt Cotlete de miel cu sos de mentă și muștar, Cotlet de miel pentru Bebeluși Dijon cu sos de coacăz roșu-mentă, și Cotlete De Miel La Grătar Cu Sos Simplu De Mentă Cu Sirop.
Instrucțiuni
Preîncălziți broilerul la mare.
Puneți usturoiul într-o cratiță mică și adăugați 2/3 cană de ulei, pentru a acoperi.
Încălziți uleiul și usturoiul la foc mic timp de 5 minute.
Scoateți uleiul de pe foc. Aranjați Cotletele de miel pe tigaia broiler.
Stropiți 3 lingurițe de ulei de usturoi peste miel și întindeți uleiul peste cotlet cu o perie pentru a acoperi uniform. Se condimentează cotletele cu sare și piper, după gust. Pune deoparte.
La un robot de bucătărie sau blender, adăugați muștar, oțet, miere. Porniți procesorul sau blenderul și transmiteți usturoiul și uleiul rămas. Opriți procesorul sau blenderul și adăugați mentă în recipient. Pulsează și macină sosul de scufundare pentru a încorpora frunzele.
Coaceți cotletele 3 minute pe fiecare parte, apoi lăsați-le să se odihnească până la 10 minute pentru ca sucurile să se distribuie. Mielul va fi gătit la mediu.
Serviți 3 cotlete de persoană cu sos de scufundare porționat în frunze de radicchio de-a lungul cotletelor.
Se ornează cu crenguțe de mentă. Roșiile umplute Tabbouleh și fasolea albă cu cimbru fac garnituri minunate. Vezi rețetele de mai jos.