Cotlete și piersici de porc glazurate cu Bourbon

Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați Cotletele de porc și piersicile glazurate cu Bourbon. Această rețetă fără lactate servește 4 și costă $3.3 pe portie. O porție conține 354 calorii, 26g de proteine, și 12g de grăsime. Este adus la tine de retetele mele. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Mergeți la magazin și ridicați ulei vegetal, sos de soia, ghimbir măcinat și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a utiliza până bourbon ai putea urma acest curs principal cu Ciocolata Bourbon Pecan Pie Cupcakes cu unt pecan glazura ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 43%, care este solid. Încercați Cotlet de porc cu piersici, Bourbon și busuioc, Cotlete de porc și piersici la grătar cu glazură de piersici, și Cotlet De Porc Glazurat Bourbon pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Combinați primele 7 ingrediente într-un castron mare.
Adăugați cotlet de porc și piersici; aruncați bine pentru a acoperi.
Încălziți o tigaie antiaderentă acoperită cu spray de gătit la foc mediu-mare.
Scoateți carnea de porc și piersicile din castron, rezervând marinada.
Așezați carnea de porc și piersicile pe tigaie la grătar; gatiti 4 minute pe fiecare parte sau pana cand carnea de porc este gata.
În timp ce Cotletele de porc gătesc, puneți marinada într-un castron sigur pentru cuptorul cu microunde; marinada cu microunde la 2 minute. Lingură peste carne de porc și piersici.