Cotlet de vițel prăjit cu ciuperci și coriandru

Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați Cotletele de vițel prăjite cu ciuperci și coriandru. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 57G de proteine, 41G de grăsime, și un total de 668 calorii. Această rețetă servește 4. Pentru $ 4.21 pe portie, această rețetă acoperă 36% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă din alimente și vin are 1 fani. Un amestec de ulei vegetal, cotlet de vițel, căței de usturoi și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. Pentru a consuma uleiul de măsline, puteți urma acest fel principal cu Parfait de banane, Granolan și iaurt sotate ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și fără lactate dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 79%. Acest scor este solid. Rețete similare sunt Cotlet de vițel prăjit cu ciuperci și Madeira, O Tigaie Măr Scorțișoară Cotlet De Porc, și Miere-Muștar Foaie Tigaie Cotlet De Porc.
Instrucțiuni
Condimentează vițelul cu sare și piper. Într-o tigaie, încălziți uleiul până la fumat.
Adăugați cotletele și gătiți la foc mare, întorcând o dată, până se rumenesc, aproximativ 8 minute. Reduceți căldura la moderat și gătiți, întorcându-vă o dată, până când tocmai ați gătit, aproximativ 20 de minute pentru mediu rar.
Transferați într-un platou; păstrați cald.
Turnați Marsala în tigaie și gătiți timp de 1 minut, răzuind orice bucăți rumenite.
Între timp, într-o altă tigaie, încălziți uleiul de măsline.
Adăugați usturoiul și gătiți la foc moderat, amestecând, până devin aurii, aproximativ 2 minute.
Adăugați ciupercile, condimentați cu sare și piper și gătiți, amestecând, până când aproape tot lichidul s-a evaporat și ciupercile sunt aurii, aproximativ 15 minute.
Adăugați Marsala din prima tigaie și fierbeți până aproape evaporat, aproximativ 5 minute. Se amestecă coriandrul și orice sucuri de carne acumulate din platou; condimentează cu sare și piper. Puneți sosul de ciuperci peste cotlet și serviți.