Cotlet de vițel la grătar Cizma cu Tasso, Foie Gras și măcriș
Tocatul de vițel la grătar Cizma cu Tasso, Foie Gras și măcriș ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde cutia de rețete pentru felul principal. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten are 1214 calorii, 110g de proteine, și 65g de grăsime pe porție. Pentru $14.96 pe portie, această rețetă acoperă 60% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 4. Dacă aveți la îndemână usturoi, coniac, șuncă tasso și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Pentru a utiliza până coniac ai putea urma acest curs principal cu Coniac Butterscotch Budinca ca desert. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Al Patrulea Iulie. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Cu o lingură scor de 77%, acest fel de mâncare este destul de bun. Dacă vă place această rețetă, s-ar putea să vă placă și rețete precum Loin prăjit de vițel cu Foie Gras și sos de struguri roșii de cireșe, Foie Gras ars cu găluște de supă de Foie Gras, și Supă de mazăre cu Foie Gras.
Instrucțiuni
1
Într-o cratiță mică, fierbeți 2 căni de Pinot Noir la foc moderat până se reduce la 2 linguri, aproximativ 15 minute. Răsturnați siropul într-un castron mic și rezervați.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pinot Noir
3 Căpșuni Congelate, Neîndulcite
Echipamente pe care le vei folosi
20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
2
Puneți foie gras într-un castron puțin adânc și turnați coniacul peste el. Se condimentează cu sare și piper și se dă la frigider cel puțin 30 de minute sau peste noapte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
12 Felii Subțiri De șuncă Complet Fiartă (aproximativ
Foie Gras
Coniac
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
3
Topiți untul într-o tigaie mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Căni De Nuci Pecan Tocate, Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, Decojiți
4
Adăugați mărul și gătiți la foc moderat, fără a amesteca, până devine auriu, aproximativ 4 minute. Se amestecă și se gătește încă 1 minut.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pătrățele Fiecare) Glazură Albă De Bomboane, Tocată Grosier
5
Adăugați tasso, usturoiul și șalota și gătiți, amestecând, până când usturoiul începe să se rumenească, aproximativ 3 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Frișcă Suplimentară Groasă
1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil
6
Adăugați restul de 1/2 cană de Pinot Noir și fierbeți până la sirop, aproximativ 3 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pinot Noir
7
Adăugați demiglace de vițel și fierbeți timp de 3 minute mai mult.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Kilogram De Vițel Măcinat (de Preferință Crescut Natural)
8
Se ia de pe foc.
9
Aprindeți un grătar sau preîncălziți o tigaie pentru grătar.
Echipamente pe care le vei folosi
1 Ardei Gras Galben, Taiat In Treimi
Fulgi De Legume
10
Ungeți Cotletele de vițel pe ambele părți cu ulei și condimentați cu sare și piper. Grătiți cotletele la foc moderat fierbinte sau la foc moderat într-o tigaie pentru grătar până când sunt ușor carbonizate la exterior și roz în centru, aproximativ 4 minute pe fiecare parte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
12 Felii Subțiri De șuncă Complet Fiartă (aproximativ
Cotlete De Vițel
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Echipamente pe care le vei folosi
1 Ardei Gras Galben, Taiat In Treimi
Fulgi De Legume
11
Presărați cotletele cu pătrunjel și cimbru și transferați-le într-un platou. Acoperiți ușor și păstrați-vă cald.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/4 Cană De Grăsime De Porc
1/2 Varză Creață Feliată Mărunt
12
Aduceți sosul la foc mic la foc moderat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Măruntaie și Os De Gât De Curcan
13
Adăugați foie gras - ul și gătiți, amestecând continuu, până când o parte din el se topește, dar cea mai mare parte își păstrează forma, aproximativ 3 minute. Îndoiți măcrișul și gătiți până se ofilesc, aproximativ 1 minut. Condimentați sosul cu sare și piper și scoateți-l de pe foc.
Ingrediente de care veți avea nevoie
12 Felii Subțiri De șuncă Complet Fiartă (aproximativ
Foie Gras
Sorrel
Măruntaie și Os De Gât De Curcan
14
Puneți Cotletele de vițel pe farfurii încălzite și lingurați sosul deasupra. Cu o linguriță, punctați fiecare cotlet cu câteva picături de sirop Pinot Noir și serviți.