Cotlet de vițel la grătar Cizma cu Tasso, Foie Gras și măcriș

Cotlet de vițel la grătar Cizma cu Tasso, Foie Gras și măcriș
Tocatul de vițel la grătar Cizma cu Tasso, Foie Gras și măcriș ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde cutia de rețete pentru felul principal. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten are 1214 calorii, 110g de proteine, și 65g de grăsime pe porție. Pentru $14.96 pe portie, această rețetă acoperă 60% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 4. Dacă aveți la îndemână usturoi, coniac, șuncă tasso și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Pentru a utiliza până coniac ai putea urma acest curs principal cu Coniac Butterscotch Budinca ca desert. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Al Patrulea Iulie. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Cu o lingură scor de 77%, acest fel de mâncare este destul de bun. Dacă vă place această rețetă, s-ar putea să vă placă și rețete precum Loin prăjit de vițel cu Foie Gras și sos de struguri roșii de cireșe, Foie Gras ars cu găluște de supă de Foie Gras, și Supă de mazăre cu Foie Gras.

Instrucțiuni

1
Într-o cratiță mică, fierbeți 2 căni de Pinot Noir la foc moderat până se reduce la 2 linguri, aproximativ 15 minute. Răsturnați siropul într-un castron mic și rezervați.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pinot NoirPinot Noir
2 Conserve Jumătăți De Pere în Sirop2 Conserve Jumătăți De Pere în Sirop
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Margarină Pareve, Topită2 Linguri De Margarină Pareve, Topită
1/4 Cană De Fursecuri Cu Ghimbir (aproximativ 5 Fursecuri)1/4 Cană De Fursecuri Cu Ghimbir (aproximativ 5 Fursecuri)
2
Puneți foie gras într-un castron puțin adânc și turnați coniacul peste el. Se condimentează cu sare și piper și se dă la frigider cel puțin 30 de minute sau peste noapte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă
Foie GrasFoie Gras
ConiacConiac
Echipamente pe care le vei folosi
1/4 Cană De Fursecuri Cu Ghimbir (aproximativ 5 Fursecuri)1/4 Cană De Fursecuri Cu Ghimbir (aproximativ 5 Fursecuri)
3
Topiți untul într-o tigaie mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie
Echipamente pe care le vei folosi
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
4
Adăugați mărul și gătiți la foc moderat, fără a amesteca, până devine auriu, aproximativ 4 minute. Se amestecă și se gătește încă 1 minut.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Kilogram De Pâine De Secară Ușoară De O Zi, Tăiată Cubulețe1 Kilogram De Pâine De Secară Ușoară De O Zi, Tăiată Cubulețe
5
Adăugați tasso, usturoiul și șalota și gătiți, amestecând, până când usturoiul începe să se rumenească, aproximativ 3 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cum Ar Fi Smog, Gulard, Rapini Sau Verdeață De Sfeclă, Tulpini TăiateCum Ar Fi Smog, Gulard, Rapini Sau Verdeață De Sfeclă, Tulpini Tăiate
Rondele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocati De Orice FelRondele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocati De Orice Fel
6
Adăugați restul de 1/2 cană de Pinot Noir și fierbeți până la sirop, aproximativ 3 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pinot NoirPinot Noir
7
Adăugați demiglace de vițel și fierbeți timp de 3 minute mai mult.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Kilogram De Vițel Măcinat (de Preferință Crescut Natural)1 Kilogram De Vițel Măcinat (de Preferință Crescut Natural)
8
Se ia de pe foc.
9
Aprindeți un grătar sau preîncălziți o tigaie pentru grătar.
Echipamente pe care le vei folosi
1 Ardei Gras Galben, Taiat In Treimi1 Ardei Gras Galben, Taiat In Treimi
1/2 Cană Brânză Cheddar Mărunțită Pentru Tacos1/2 Cană Brânză Cheddar Mărunțită Pentru Tacos
10
Ungeți Cotletele de vițel pe ambele părți cu ulei și condimentați cu sare și piper. Grătiți cotletele la foc moderat fierbinte sau la foc moderat într-o tigaie pentru grătar până când sunt ușor carbonizate la exterior și roz în centru, aproximativ 4 minute pe fiecare parte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă
Cotlete De VițelCotlete De Vițel
Ceapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 InchCeapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
1 Ardei Gras Galben, Taiat In Treimi1 Ardei Gras Galben, Taiat In Treimi
1/2 Cană Brânză Cheddar Mărunțită Pentru Tacos1/2 Cană Brânză Cheddar Mărunțită Pentru Tacos
11
Presărați cotletele cu pătrunjel și cimbru și transferați-le într-un platou. Acoperiți ușor și păstrați-vă cald.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Lb Mafaldi Fresh, Dacă Este Posibil1 Lb Mafaldi Fresh, Dacă Este Posibil
2 Cesti Catei De Usturoi2 Cesti Catei De Usturoi
12
Aduceți sosul la foc mic la foc moderat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sugestie De Servire: Serviți Peste PasteSugestie De Servire: Serviți Peste Paste
13
Adăugați foie gras - ul și gătiți, amestecând continuu, până când o parte din el se topește, dar cea mai mare parte își păstrează forma, aproximativ 3 minute. Îndoiți măcrișul și gătiți până se ofilesc, aproximativ 1 minut. Condimentați sosul cu sare și piper și scoateți-l de pe foc.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă
Foie GrasFoie Gras
SorrelSorrel
Sugestie De Servire: Serviți Peste PasteSugestie De Servire: Serviți Peste Paste
14
Puneți Cotletele de vițel pe farfurii încălzite și lingurați sosul deasupra. Cu o linguriță, punctați fiecare cotlet cu câteva picături de sirop Pinot Noir și serviți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pinot NoirPinot Noir
Cotlete De VițelCotlete De Vițel
2 Conserve Jumătăți De Pere în Sirop2 Conserve Jumătăți De Pere în Sirop
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții4
Scor De Sănătate65
Revista