Cotlet De Vițel De Lămâie-Pătrunjel

Cotletul de vițel de lămâie-pătrunjel necesită aproximativ 15 minute de la început până la sfârșit. Acest fără gluten, fără lactate și rețetă primară servește 4 și costă $2.18 pe portie. O porție conține 323 calorii, 33g de proteine, și 19g de grăsime. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Un amestec de sare, ulei de măsline, cotlet de vițel și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a utiliza până ulei de măsline ar putea urma acest curs principal cu Sauteed banane, Granolan și iaurt Parfait ca desert. Acesta este adus la tine de retetele mele. Funcționează bine ca un fel principal destul de ieftin. Cu o lingură scor de 79%, acest fel de mâncare este destul de bun. Încercați Cotlet De Vițel De Lămâie-Pătrunjel La Grătar, Scalopină de vițel cu pătrunjel ofilit, lămâie și Susan, și Piccata de vițel cu lămâie, capere și sos de pătrunjel-unt pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Combinați primele 5 ingrediente într-o pungă mare de plastic cu fermoar.
Adauga vițel; sigiliu sac, și marinat în frigider cel puțin 8 ore, de cotitură sac ocazional.
Scoateți vițelul din pungă; aruncați marinada.
Presărați carnea de vită cu sare și piper.
Așezați carnea de vițel pe grătarul acoperit cu spray de gătit; acoperiți și grătați 5 până la 6 minute pe fiecare parte sau până la gradul dorit de coacere.
Notă: pentru a fierbe în loc de grătar, așezați vițelul pe o tigaie de broiler acoperită cu spray de gătit. Se fierbe într-un cuptor preîncălzit 5 până la 6 minute pe fiecare parte sau până la gradul dorit de coacere.