Cotlet De Porc Umplute Cu Cuscus

Cotlet De Porc Umplute Cu Cuscus
Cotletele de porc umplute cu cuscus necesită aproximativ 1 oră și 20 de minute de la început până la sfârșit. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 35g de proteine, 27G de grăsime, și un total de 566 calorii. Această rețetă servește 6. Pentru $3.59 pe portie, această rețetă acoperă 25% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Un amestec de unt, cotlet de porc, cuscus și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a consuma nucile de pin, puteți urma acest fel principal cu Tort de pere cu nuci de pin ca desert. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Este adus la tine de Allrecipes. Nu multor oameni le-a plăcut cu adevărat acest fel principal. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 57%. Acest scor este bun. Dacă vă place această rețetă, s-ar putea să vă placă și rețete precum Cotlet de porc cu cuscus de cireșe, Cotlet de porc cu sos de ananas și cuscus Mexican, și Cotlet de porc condimentat marocan și cuscus Fructat.

Instrucțiuni

1
Combinați 1 1/4 căni de bulion de pui și 2 linguri de unt într-o cratiță. (Puneți deoparte bulionul de pui rămas.) Aduceți la fierbere la foc mediu. Se amestecă cuscusul, se acoperă și se ia de pe foc.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fasole Prăjită, încălzită Complet, Adăugați Puțină Supă De Pui Sau Apă Pentru A Obține O Consistență Fină și TartinabilăFasole Prăjită, încălzită Complet, Adăugați Puțină Supă De Pui Sau Apă Pentru A Obține O Consistență Fină și Tartinabilă
6 Frunze Exterioare Dintr-un Radicchio Mare6 Frunze Exterioare Dintr-un Radicchio Mare
Colorant Alimentar și Zahăr Colorat, OpționalColorant Alimentar și Zahăr Colorat, Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
Orz Alb PerlatOrz Alb Perlat
2
Lăsați să stea până când lichidul este absorbit, aproximativ 10 minute. Puf de cuscus cu o furculiță.
Ingrediente de care veți avea nevoie
6 Frunze Exterioare Dintr-un Radicchio Mare6 Frunze Exterioare Dintr-un Radicchio Mare
3
Într-o tigaie la foc mediu, topiți restul de 3 linguri de unt. Gatiti ceapa si usturoiul in unt pana se inmoaie, aproximativ 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Colorant Alimentar și Zahăr Colorat, OpționalColorant Alimentar și Zahăr Colorat, Opțional
Usturoi Goya®Usturoi Goya®
1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
4
Scoateți tigaia de pe foc și amestecați coacăze, nuci de pin, cuscus fiert și scorțișoară. Condimentează după gust cu sare și piper. Aruncați amestecul cu cât mai mult din stocul de pui rezervat este necesar pentru a ține ușor împreună.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cuscus GătitCuscus Gătit
4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate
(ficatul și Gâtul îndepărtate)(ficatul și Gâtul îndepărtate)
1 1/2 Kg De Creveți Mari U-121 1/2 Kg De Creveți Mari U-12
înghețată De Vanilie și Nuci Pecan Suplimentareînghețată De Vanilie și Nuci Pecan Suplimentare
CoacăzeCoacăze
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
5
Preîncălziți cuptorul la 350 de grade F (180 de grade C). Ungeți ușor o tigaie sau un vas mare de copt.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Subţire-Subţire-
Echipamente pe care le vei folosi
1-1/2 Litri De înghețată Cu Fursecuri și Cremă, înmuiată1-1/2 Litri De înghețată Cu Fursecuri și Cremă, înmuiată
Zahăr Galben și Stropi AsortațiZahăr Galben și Stropi Asortați
6
Rezervați aproximativ 1/3 cană de umplutură pentru a presăra cotletele. Umpleți fiecare cotlet generos cu umplutură și introduceți scobitori pentru a menține cotletele închise.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Procesează Brânză Americană, Tăiată FâșiiProcesează Brânză Americană, Tăiată Fâșii
Echipamente pe care le vei folosi
Scobitori (pentru A ține șnițelele De Pui împreună)Scobitori (pentru A ține șnițelele De Pui împreună)
7
Așezați Cotletele de porc într-o tigaie unsă cu ulei suficient de mare pentru a le ține confortabil și acoperiți fiecare generos cu marmeladă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
5 Căței De Usturoi, Curățați De Coajă, Tăiați în Jumătate și Felii Subțiri5 Căței De Usturoi, Curățați De Coajă, Tăiați în Jumătate și Felii Subțiri
Kiwi, Felii Grosime De 1/4 InchKiwi, Felii Grosime De 1/4 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Varză Mov, Feliată MăruntVarză Mov, Feliată Mărunt
8
Presărați cu umplutura rezervată și apăsați ușor umplutura în marmeladă, astfel încât să se lipească de cotlete.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Kiwi, Felii Grosime De 1/4 InchKiwi, Felii Grosime De 1/4 Inch
Procesează Brânză Americană, Tăiată FâșiiProcesează Brânză Americană, Tăiată Fâșii
9
Coaceți în cuptorul preîncălzit până când cotletele se rumenesc la exterior, dar doar ușor roz în centru, aproximativ 40 până la 45 de minute.
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Galben și Stropi AsortațiZahăr Galben și Stropi Asortați
10
Transferați Cotletele de porc pe farfurii individuale încălzite, îndepărtați scobitorii și serviți fierbinte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
5 Căței De Usturoi, Curățați De Coajă, Tăiați în Jumătate și Felii Subțiri5 Căței De Usturoi, Curățați De Coajă, Tăiați în Jumătate și Felii Subțiri
Echipamente pe care le vei folosi
Scobitori (pentru A ține șnițelele De Pui împreună)Scobitori (pentru A ține șnițelele De Pui împreună)
DificultateExpert
Gata În1 h, 20 m.
Porții6
Scor De Sănătate19
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista