Cotlet De Porc Tequila

Cotletul de porc Tequila ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă servește 4. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten și primară are 387 calorii, 29G de proteine, și 21g de grăsime per portie. Pentru $ 3.86 pe portie, această rețetă acoperă 18% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face din nou. Mergeți la magazin și ridicați Unt, Ardei iute jalape, suc de lămâie și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a utiliza până suc de lămâie ar putea urma acest curs principal cu Tort alimentar Lime Angel cu glazură de var și fistic ca desert. Acesta este adus la tine de retetele mele. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 44%, care este solid. Încercați Tequila Porc Chile Verde, Bate și cotlet: Knockwurst cu varză acră condimentată și cotlet de porc afumat cu slănină, măr și ceapă, și Tequila Smash – un Cocktail de Tequila și cireșe Maraschino de casă pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Tăiați și aruncați grăsimea din cotlet. Ștergeți cotletele cu un prosop umed, apoi apăsați semințele de chimen în mod egal pe laturile largi ale fiecărei bucăți.
Așezați o tigaie antiaderentă de 10 până la 12 inci la foc mare. Când este fierbinte, adăugați 1 linguriță de unt, înclinându-vă pentru a acoperi tigaia.
Adăugați cotlete; se rumenesc bine pe fiecare parte, aproximativ 6 minute în total. Se amestecă usturoiul.
Scoateți tigaia de pe foc (departe de o aerisire, ventilator sau inflamabile). Se amestecă bulionul, tequila și sucul de lămâie în tigaie. Setați la foc mare. Când lichidele fierb, reduceți căldura și fierbeți până când carnea nu mai este roz în centru (tăiată la test), aproximativ 4 minute.
Transferați cotletele pe un platou; păstrați cald.
La foc mare, fierbeți sucurile de tigaie până se reduc la 3 până la 4 linguri, aproximativ 2 minute.
Adăugați untul rămas, într-o bucată, și amestecați până se amestecă cu sos. Condimentează după gust cu ardei iute.
Se toarnă sosul peste carne de porc. Condimentează după gust cu sare și piper.